Tyxo.bg counter
Хороскоп - 14 декември

Овен – 21.03 до 20.04
Ще сте прекалено възбудени и е много вероятно да обърквате работата си, да проваляте успеха на възложените ви задачи. Опитайте се се да работите съсредоточено, особено ако от вашия труд зависят други хора. Твърде на шега ще вземате и някои проблеми на семейството, а не е точно сега моментът да ги подценявате.

Телец – 21.04 до 21.05
Прекалено активни ще сте. Можете да се окажете обект на недоволство, защото не се съобразявате кога какво трябва да кажете. Не натрапвайте мнението си на околните, не ги ангажирайте постоянно с вижданията си по един или друг въпрос. Щом не ви питат, мълчете. Вечерта се занимавайте с любимите си дейности, вместо да досаждате постоянно на любимия.


Близнаци – 22.05 до 21.06
Ще проявите голямо любопитство и настойчивост да научите някаква истина, но после ще съжалявате за упорството си. Тази истина няма да ви направи по-щастливи. Днес ще е добре да се занимавате повече със себе си, а не с хората. Вечерта посетете близки роднини, но не говорете за политика – скандалът назрява.

Рак – 22.06 до 22.07
Не влизайте в конфликти днес, изнервени и уморени сте още от сутринта. Въздържайте се от критика към действията на колегите си.
Няма да сте много настроени за работа, но сте длъжни да свършите основните си задължения. Така няма да настройвате другите срещу себе си. Пазете се от простуда на дихателните пътища.

Лъв – 23.07 до 23.08
Ще бъдете настроени да се съревновавате с колегите си. Помислете дали това не ги дразни, за да не се окажете в пълна изолация. Добре ще е да преосмислите отношенията с любимия човек. Не бъдете високомерни и не изтъквайте постоянно, че печелите повече.

Дева – 24.08 до 23.09
Не се включвайте в масови мероприятия – ще се изнервите много, а е вероятно да прекалите с приказките. Работете самостоятелно, уединете се и се занимавайте повече със спорт. Вечерта останете в дома си, имате нужда от спокойствие.

Везни – 24.09 до 23.10
Вслушвайте се в интуицията си, но при непредвидени обстоятелства, мислете тактически.  Днес е вероятно да проверите себе си в ситуация на сложни изпитания – ще се наложат бързи реакции, ще трябва да вземете важни решения. Бъдете търпеливи с близките си хора, дори и да ви дразнят с някои свои капризи. Не се месете на партньора си в избора на подаръци за коледните празници, поне когато става дума за негови познати.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Очакват ви изненади, но това няма да ви озадачи. Свикнали сте да реагирате бързо, ще се справите с всяко усложнение. Не споделяйте с колегите си информация за службата, която сте научили от свои източници. Скоро тази информация ще стане всеизвестна и без вашата намеса. Не пазарувайте днес коледни подаръци - малко авантюристично сте настроени и малко странен ще е изборът ви.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Ще бъдете изморени целия ден, обаче ще се справите успешно със задачите си. Денят е подходящ за срещи с делови партньори и обмисляне на нови проекти. Действайте решително и не позволявайте да ви манипулират. Не се заседявайте много на едно място, това ще ви изнерви допълнително.
Вечерта останете в дома си и си починете в домашна обстановка.

Козирог – 22.12 до 20.01
Не бъдете хиперактивни днес и не се месете в работата на колеги, съседи и близки. Само ако ви поискат съвет, говорете. Имате си достатъчно свои проблеми, занимавайте се с тях и то разумно, без да се подавате на емоции.

Водолей – 21.01 до 19.02
Бъдете по-толерантни към околните, дайте им възможност да изложат мнението си по служебни проблеми. В същото време не допускайте никой да коментира личния ви живот. Твърдо пазете личното си пространство от чужда намеса.

Риби – 20.02 до 20.03
Денят ще е добър за вас в много отношения. С работата си ще се справяте лесно, приятели ще ви изненадат с интересни предложения за вечерта, а в любовния ви живот всичко е близо до идеалното. Имате възможност да преживеете един спокоен ден.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68