Tyxo.bg counter
Хороскоп - 15 декември

Овен – 21.03 до 20.04
Ще сте заредени с много енергия и това ще ви позволи бързо и успешно да си свършите работата. Не е лошо да преосмислите поведението си към близките и да не смятате, че някой трябва да върши и вашите домашни задължения. Сега е моментът да се заемете с някои от тях, които сте позабравили отдавна. Проявете повече интерес към проблемите на децата и възрастните. Днес ще установите колко интересно може да е съвместното пазаруване с любимия човек - ще ви трябват малко по-здрави нерви, но се опитайте да погледнете откъм забавната страна на тази акция.

Телец – 21.04 до 21.05
Много натоварен ден ви очаква, но имате силна енергия и бързо ще се справите с всички задачи. Само не давайте съвети, ако не са ви поискани. В личния си живот можете да внесете малко повече разнообразие, ако се заинтересувате какви са плановете на близките ви за коледните празници. Май все още не сте наясно как точно ще ги прекарате.


Близнаци – 22.05 до 21.06
Днес ще бъдете малко превъзбудени и ще се опитате да демонстрирате своите умения пред колегите си. Има опасност да обидите някого, изтъквайки своето превъзходство. Бъдете малко по-сдържани в коментарите си. Довършете започнатите задачи в рамките на деня. Вечерта ви очаква някакво досадно събиране с хора, с които нямате общи интереси – изтърпете, без да мърморите.

Рак – 22.06 до 22.07
Ще бъдете въодушевени през целия ден, но не е лошо да сте по-сдържани. Сещайте се за поговорката "Морето не е до колене." И се отнасяйте по-сериозно към деловите си задачи. Бъдете много стриктни, ако се явявате на някакъв изпит или друга проверка. Малки грешки могат да ви навредят твърде много. Не подценявайте нищо в този ден.

Лъв – 23.07 до 23.08
Малко странно ще се държите в този четвъртък и това се дължи на постоянната ви тревога за проблеми в семейството. Някои неща не са толкова лошо, колкото вие си мислите. Не си набивайте в съзнанието излишни тревоги, а бъдете по-големи реалисти. Имате необходимост от повече време сред хора, които са по-оптимистични.

Дева – 24.08 до 23.09
Кипите от енергия и успешно ще планирате различни мероприятия, но за да ги реализирате, ще ви е нужна помощ от колегите ви. Бъдете любезни, дори да не одобрявате напълно тяхната работа. Не коментирайте решения на началниците си, днес не е подходящо да влизате в противоречия с ръководството.

Везни – 24.09 до 23.10
Не бързайте днес да осъществявате всичко, което ви хрумне. Прекалено сте емоционални, но редица задачи ще изискват здрав разум и внимание. Особено внимателни бъдете при работа с изпитни материали и финансови документи. Не си въобразявайте, че в засада ви дебнат неприятности. Те са плод само на вашата фантазия.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Ще имате много натоварен ден, но все пак ще съумеете да се справите с многобройните си задачи. В обедните часове си осигурете кратка почивка и се срещнете с човек, от когото очаквате да научите важни новини. Днес може да ви зарадва едно ново запознанство с човек от противоположния пол, но не бързайте да откровеничите. По-малко приказки пред недобре познати хора въобще.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Направете проверка на документацията, с която работите ежедневно. Огледайте си и "портмонето", защото май сте започнали да харчите малко безконтролно. Следобедът посветете на срещи и разговори с приятели. Обмислете предстоящи общи инициативи, планирайте, но не подемайте нови начинания днес.

Козирог – 22.12 до 20.01
Днес трябва да владеете силната си енергия, която може да се изяви твърде агресивно. Независимо, че ще бъдете много натоварени със задачи от различно естество, не изпускайте нервите си и не нагрубявайте колегите си. Работете самостоятелно, екипната работа ще е трудна.

Водолей – 21.01 до 19.02
Прекалено емоционално ще приемате днес всяка несполука в работата си. Въздържайте се от спорове с колежки. Има опасност да попаднете в груб скандал в стил махленска препирня. Не проявявайте подобна дребнавост. Вечерта посветете на любимия си човек, но не го занимавайте с несполуките си в работата. Има вероятност от стомашни проблеми. Внимавайте с какво се храните, забравете мазните и лютите храни.

Риби – 20.02 до 20.03
Денят ще мине добре, ако не проявявате раздразнителността, която ще ви обхване още от сутринта. Работете самостоятелно, не разчитайте на екипна работа.  Очаква ви интересна делова среща. Успешно пътуване може да отвори нови врати за издигане в службата. Обърнете внимание на любимия човек, той има нужда от вниманието ви и е готов да ви дари с много обич.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68