Tyxo.bg counter
Хороскоп - 16 декември

Овен – 21.03 до 20.04
Прекрасен ден за работа и осъществяване на вашите идеи. Можете да разрешите проблеми, чийто изход досега не сте откривали. Случайно ще създадете полезни контакти и макар в момента да не очаквате от тези нови приятели нищо, след време те ще са ви твърде полезни. Финансовото ви положение ще се подобри, макар и малко.  Единствено здравето ви няма да е за отличен, но става дума за типични сезонни неразположения.

Телец – 21.04 до 21.05
Петъкът ще е успешен, ако преодолеете умората си от снощи.  Не се включвайте в конфликти между колеги. Може и да ви се иска да кажете мнението си, но то в момента няма да промени нищо, така че оставете спорещите сами да се разберат.  Ще получите допълнителни приходи, които няма да променят много финансовото ви състояние, но ще стабилизирате до известна степен семейния бюджет. Не бързайте да похарчите всичко следобед, има време до Коледа.


Близнаци – 22.05 до 21.06
Денят ще е успешен във всяко отношение. Можете да се разрешите сложни въпроси в бизнеса си. Пътуванията ще са много приятни, но не тръгвайте, без да се обадите на близките си. Не допускайте да ви въвлекат в спорове за политика. Само ще се окажете в конфузна ситуация. Пазете се от вирусна зараза и не си позволявайте да прекалявате с алкохола.

Рак – 22.06 до 22.07
Днес можете да постигнете много професионални и лични успехи, но трябва да внимавате пред кого какво говорите. Не коментирайте служебни проблеми пред непознати. За да укрепите връзката с любимия човек, трябва да се потрудите. Направете, макар и дребен жест, който да покаже вашата заинтересованост към любимия.

Лъв – 23.07 до 23.08
Възможно е да се заплете в сложна интрига на работното си място. Не нарушавайте установения ред, не коментирайте решения на началниците. Вършете си отговорно работата, оценяват ви. Ако сте на предколеден купон, бъдете много внимателни с алкохола и газираните напитки. Уязвими сте и за вирусни зарази. Пазете се много сериозно.

Дева – 24.08 до 23.09
Денят предполага спокойна и продуктивна работа, възможност за решаване на важни проблеми. Не позволявайте да ви губят времето с празни приказки. Избягвайте днес шумни места, посещавайте по-тихи заведения. Намерете време да проведете разговор с постоянния си партньор за бъдещите ви семейни покупки. Не престоявайте дълго време на места с много хора, защото сте податливи на вирусни зарази в момента.

Везни – 24.09 до 23.10
Денят ще е добър за хората, които се занимават с финанси, образование, търговия. По-малко говорете пред делови партньори и колеги, позовавайте се само на сигурна информация. Обърнете внимание на здравословното си състояние. Не подценявайте дори най-малките проблеми.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Днес ще бъде един относително спокоен ден за вас, защото някои от ангажиментите ви ще отпаднат. Това ще ви зарадва, но не бързайте да хукнете по магазините и да харчите пари. После ще се ядосвате, че не сте премислили някои покупки. Не се поддавайте на лошото настроение на ваш близък и покажете, че макар и да му съчувствате, си имате свой живот.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Денят ви дава възможности за успешни делови срещи, преговори. Имайте предвид, че днес можете да покажете големите си знания и умения в много сфери и да извлечете от това полза за кариерата си. Не влизайте в конфликти с колеги, които не си вършат работа. Има си началници за това. Контролирайте внимателно разходите си. Погрижете се за здравето си по-сериозно, ако сте се разкашляли вече.

Козирог – 22.12 до 20.01
Ако се налага да водите преговори, бъдете много внимателни. По принцип ще постигнете успех, но има вероятност да се подведете в някои детайли. Каните се да пътувате – прегледайте добре документацията си. Здравето ви не е в отлично състояние, но можете да си помогнете с чай и плодове, все още не се налага да приемате медикаменти.

Водолей – 21.01 до 19.02
Този ден ще бъде много успешна от гледна точка на личния ви живот и развитието на една романтична връзка. Ще създадете нови полезни запознанства и благодарение на тях ще получите достъп до влиятелни хора. Внимавайте с документацията, която подписвате в службата си. В любовния ви живот цари спокойствие, но вие сте настроени заядливо спрямо партньора си и е много вероятно да създадете тази вечер условия за конфликт. Сдържайте емоциите си.

Риби – 20.02 до 20.03
Един добър ден за тези, които са планирали промени в личен и професионален план. Днес можете докажете професионалните си качества и да получите повишение в служебната йерархия. От вас ще се изисква да реагирате бързо и да вземате важни решения. Ще се справите блестящо. Не пийте газирани и студени напитки.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68