Tyxo.bg counter
Хороскоп - 18 декември

Овен – 21.03 до 20.04
Този неделен ден за вас ще бъде малко странен. Ще имате достатъчно енергия да свършите много неща, но от друга страна няма да ви се прави нищо. Ще се отдадете на мечти и кроене на планове, за които предварително знаете, че няма да се сбъднат.

Телец – 21.04 до 21.05
Цяла неделя ще се помотвате, без да свършите нищо полезно. Ще сте разсеяни, ще фантазирате, макар че много добре знаете колко нереалистични представи за бъдещето градите. Могат да ви се случат неочаквани неща. Възможни са срещи с хора, които не сте виждали отдавна – не вярвайте на всичко, което ви говорят.Близнаци – 22.05 до 21.06
Ако по някаква причина не се наспите добре, ще трябва да изкарате един труден ден днес. Емоционално сте нестабилни. Ще ви обхване някаква раздразнителност срещу всеки и всичко. Избягвайте срещи с хора, които могат да ви досадят.

Рак – 22.06 до 22.07
Неделята ще бъде един особен за вас ден. Бъдете себе си, но внимавайте как се държите с близките си, на тях и без това не им е лесно с вас. Могат да ви се случат неочаквани неща, но и вие можете да извършите странни работи. Не общувайте с непознати, не посещавайте много шумни места.

Лъв – 23.07 до 23.08
Ще бъдете много разсеяни, може да се каже дори неадекватни. Това се дължи на повишената ви емоционалност и желанието за любов. Опитайте се да се съсредоточите, поне докато свършите неотложни задачи. Прекарайте следобедните часове от деня с приятели, но не си позволявайте да ги критикувате. Не давайте съвети, ако не ви ги поискат.

Дева – 24.08 до 23.09
Днес ще сте разсеяни и твърде чувствителни към най-малките забележки. Непознати хора могат да ви раздразнят с поведението си, но не разменяйте реплики с тях. Отдайте се на приятни занимания, разхождайте се, срещнете се с приятели, посетете възрастни роднини.

Везни – 24.09 до 23.10
Денят ще ви поднесе няколко изненади, но като цяло ще е скучен. Изненадите ще са повече от битов характер, така че внимавайте какво вършите из къщата си. Не я пренареждайте основно. Избягвайте да контактувате с непознати хора, а ако евентуално завържете разговор, не приемайте всичко казано за истина.

Скорпион – 24.10 до 22.11
От вас зависи как ще изкарате тази неделя – спокойно или безкрайно нервно. Ще сте обхванати от някаква странна енергия, а няма да ви се работи над сериозни неща. Повече ще се отдавате на спомени, на мечти, на размисли. Само да не ви хрумне мисълта да си отмъщавате на някого за нещо – ще се каете после. Пазете се от конфликти.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Денят днес може да се окаже забавен за вас, ако не се подадете на прекалена емоционална възбуда. Погрижете се да си осигурите приятни занимания и да не обръщате внимание на дребни неудачи. Денят е подходящ  за срещи с добри приятели, но избягвайте контакти с непознати хора.

Козирог – 22.12 до 20.01
Днес ще е добре да поогледате дома си и да набележите какви дребни ремонти да извършите, но не ги започвайте. Посветете деня на почивка, като е най-добре да излезете сред природата. Сексуалната ви енергия е силна, но няма да срещнете взаимност от партньора си, освен ако не е от вашата зодия.

Водолей – 21.01 до 19.02
Денят ви ще е сравнително спокоен, ако не се взирате в дребнави ситуации и не се заяждате с близките си. Отдайте се на почивка и се срещнете с приятни за вас хора. Не е желателно да прекарате деня си пред телевизора или компютъра – има опасност от проблеми с очите.

Риби – 20.02 до 20.03
В днешния ден ще сте прекалено мечтателни, но сами знаете, че тези мечти няма да се осъществят. Добре ще е да се организирате и да свършите някои от отдавна чакащите ви задачи в дома. Вечерта се срещнете с приятни за вас хора, но не си позволявайте да оставате до късните часове, защото ви чака труден понеделник.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68