Tyxo.bg counter
Хороскоп - 19 декември

Овен – 21.03 до 20.04
Този понеделник ще се окаже твърде труден за вас и никак няма да ви се работи. Не вземайте важни решения по делови въпроси, не се напъвайте да свършите работата, която не е спешна - няма да успеете. Правете планове, обсъдете ги с доверени хора. Бъдете по-внимателни в разговорите с близките си. Всеки ваш съвет ще е важен за по-младите членове в рода ви. Има опасност да подцените студа, обличайте се подходящо и най-вече се грижете да не изстиват краката ви.

Телец – 21.04 до 21.05
Няма да сте в добро настроение през целия ден, но нищо съществено не е причина за това. Просто не сте в добра физическа и емоционална форма. Нужни са малко хитрини - намерете си помощници, разходете се на въздух, яжте леки храни. Ще почувствате как целия ви организъм се тонизира и настроението ви ще се подобри. Опитайте да мислите за нещо хубаво.


Близнаци – 22.05 до 21.06
През този понеделник си дайте време да се настроите на вълна работа, преди да започнете да действате. Иначе ще пъшкате и офкате непрекъснато. Избягвайте да влизате в конфликти, помъчете се да запазите спокойствие при всяка ситуация.  Не се събирайте с големи компании, дори се постарайте да се усамотите за час-два и да си починете от празничните шумотевици в дома ви. При болки в гърдите, потърсете лекарска помощ.

Рак – 22.06 до 22.07
Не се отдавайте на тъжни размисли, не планирайте значими дела. Оставете нещата да вървят от само себе си. Ако сте на работа, действайте по-спокойно и не се кахърете при положение, че нещо върви бавно. Привечер изведнъж ще се почувствате значително бодри - ако има някъде купон, не го пропускайте.

Лъв – 23.07 до 23.08
Денят за вас няма да е много ползотворен, но все пак сте малко по-облагодетелствани от другите. Можете да постигнете добри резултати, ако работите усърдно.  Можете да си позволите среща с близки приятели, да посетите интересни места, заведения. Избягвайте компанията на хора, които постоянно се оплакват от нещо.

Дева – 24.08 до 23.09
Ще се чувствате се прекалено некомфортно – нещо ще ви потиска, но сами няма да проумеете какво е то. Нали не си мислите, че може всеки ден да работите на пълни обороти? Отпуснете се и приемете, че ситуацията е такава. Не издребнявайте в разговорите с близките хора и помислете, че и на тях понякога не им е ден.

Везни – 24.09 до 23.10
С изненада ще установите, че някой ви помага, без дори да ви даде знак за това. Не се изненадвайте толкова – или сте симпатични на някого, или имате обща кауза. Днешният ден може да ви донесе и друга изненада. Ще ви посети стар приятел, когото не сте виждали отдавна. Колкото и да ви стане неприятно, той просто ще иска услуга от вас.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Ще действате целия ден под влияние на емоциите, но трябва да сте наясно, че това не е най-добрият вариант. Колкото сте по-разумни, толкова по-добре ще работите и ще вземате по-верни решения. Пазете се от конфликт с прекия си началник. Даже ще е най-добре да не сте край него през целия ден.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Начинанията ви ще са успешни, ако не споделяте много-много за това, което вършите. Това с особена сила важи за покупки, които правите лично за себе си. Решите ли обаче да купувате нещо за дома, обезателно искайте мнението на партньора си, иначе скандалът ще е неизбежен. Имате намерение да вложите пари в някакъв ремонт, но добре ли сте си направили сметките.

Козирог – 22.12 до 20.01
Зарежете дори мислите за служебната си работа. Даже да сте на работа, карайте я по-спокойно, защото има голяма вероятност да направите твърде груби грешки. Колкото по-малко се напрягате със служебните си дела, толкова по-добре, дори това да ви звучи парадоксално.

Водолей – 21.01 до 19.02
Ще сте много енергични, но и раздразнителни в този понеделник. Опитайте се да сте по-сдържани и да не отправяте упреци постоянно към хората около вас. Наложително е да се успокоите, преди да започнете важен разговор с близък човек.  Не допускайте да изстивате, особено пазете краката.

Риби – 20.02 до 20.03
За вас денят няма да е лесен, тъй като ще се наложи да се занимавате до късно със служебни ангажименти. Примирете се с този факт и не се ядосвайте постоянно. Вечерта също няма да си починете добре поради появата на неканени гости, но пък ще е весело.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68