Tyxo.bg counter
Хороскоп - 20 декември

Овен – 21.03 до 20.04
Този вторник няма да е много ползотворен  за вас поради ред причини. Много неща няма да станат, както ги планирате. Не се опитвайте да надхитрите другите. Има опасност да ви уличат в непочтеност дори грешката ви да е твърде дребна. Ако сте на ръководен пост, трябва да изисквате от всеки да си върши работата и бъдете безкомпромисни в това отношение, но не бъдете груби. Има вероятност да се простудите - обличайте се подходящо за сезона.

Телец – 21.04 до 21.05
Трудно ще се справяте днес със служебните си задължения, а ако работите с документи – истинска мъка. Ще допускате грешки, а това ще ви изнервя допълнително. Не бива обаче да оставяте работата си недовършена. Положете максимални усилия, за да приключите всичко в точните срокове. Пазете добре тайните си, не ги споделяйте с хора, в чиято етичност не сте сигурни.


Близнаци – 22.05 до 21.06
Малко трудно ще ви върви работата, особено ако сте в екип с повече хора. Не се карайте с колегите, независимо дали сте прави вие, или те. Много важно е да запазите душевното си равновесие, а и да не разваляте отношенията си с никого. Днес са възможни силни болки в гръбнака и не трябва да се оправдавате с липса на време за това, че не отивате на лекар, особено ако болките не са инцидентни.

Рак – 22.06 до 22.07
Избягвайте да работите с документи, но ако това е невъзможно, бъдете много внимателни. Трудно ще се справяте, но по-добре бавно, отколкото грешно. Вечерта останете в дома си и си дайте възможност за една по-сериозна почивка. Имате голяма нужда от разтоварване, от пълно отпускане и възстановяване на силите.

Лъв – 23.07 до 23.08
Денят ще е ангажиран с множество задачи, но едва ли ще успеете да завършите всичко успешно. Много бюрократични спънки ще  ви изнервят. Някои от колегите ви също ще допринесат за напрежението ви. Овладейте нервите си и не влизайте в конфликти – нищо няма да спечелите от подобни сблъсъци. Днес избягвайте да се занимавате с документи, а ако това се налага, бъдете внимателни и търпеливи.

Дева – 24.08 до 23.09
Няма да сте настроени много за работа,  повече ще ви занимават лични проблеми и необходимостта от парични средства. Свършете поне най-важното, защото пари няма откъде да дойдат, а това означава, че няма да решите и някои лични неща. Ако остане и служебната ви работа несвършена, вие няма да се чувствате добре. Не пийте студени газирани напитки.

Везни – 24.09 до 23.10
Днес ще имате много силна енергия, но ще бъдете и твърде разсеяни по отношение на основните си служебни задължения. Денят обаче може да ви донесе неочаквани радости в личния живот. Осланяйте се на интуицията си и реагирайте съобразно положението. Вероятни са болки в лявата страна на кръста.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Задачите ви ще са много различни, а на вас никак няма да ви се работи поради редица обстоятелства, които раздвояват вниманието ви. Бъдете внимателни с хората, които ви заобикалят на работното място – някои ще се опитат да се възползват непочтено от вас. Не поемайте чужди задачи, за да не стане така, че не сте ги изпълнили поради безотговорност.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Денят ви ще е запълнен с много делови ангажименти, но няма да се чувствате изморени, защото енергията ви е много силна. Бъдете по-търпеливи с хора, чийто интелектуален капацитет е под вашия. В следобедните часове ви очакват забавни моменти с членове от семейството ви. Необходими са ви по-значителни финансови средства, но до вечерта няма да се снабдите с такива.

Козирог – 22.12 до 20.01
Денят ще е малко досаден за вас поради необходимостта да се борите с бюрократични наредби, за да си изпълните задълженията в службата. Проявете търпение – такива са обстоятелствата. Не разчитайте на чужда помощ. По обяд ви предстои много забавна среща с приятели. Ще научите радостна новина, която ще ви разтовари малко от напрежението в работата ви.

Водолей – 21.01 до 19.02
Ще се справяте трудно със служебните си задължения, а ако работите с документи, бъдете много внимателни. Все пак сте на работа и трябва да се справите.  Вечерта останете в дома си и свършете някои битови дейности, за които сте поели ангажимент пред близките си. При болки в ушите, търсете лекар.

Риби – 20.02 до 20.03
Няма да изпълните планираните задачи за деня, но това няма дори да ви раздразни. Ще бъдете оптимистично настроени. Възползвайте се от доброто си настроение и се позабавлявайте. Важно е да не претоварвате кръста и гърба си.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68