Tyxo.bg counter
Хороскоп - 21 декември

Овен – 21.03 до 20.04
Днес трябва да сте много оперативни при вземане на решения. Може да се окаже, че вашето колебание или забавяне ще навреди на цялостната ви работа. Не се заблуждавайте обаче, че всяко ваше решение ще е правилно. Мислете бързо, но не забравяйте да прецените дори най-малките подробности. Трябва и да сте предвидливи с оглед бъдещите ситуации.

Телец – 21.04 до 21.05
Може и да не ви е приятно днес на работното място, но нито за секунда не бива да показвате това публично. Вашето недоволство ще бъде изтълкувано крайно неправилно и началниците ви да бъдат силно подразнени. За ваше съжаление в дома си също ще трябва да мерите всяка дума, за да не се стигне до семеен скандал. Най-рискови със своята обидчивост ще са  по-възрастни ви роднини.


Близнаци – 22.05 до 21.06
Не трябва да се тревожите за нищо, което е свързано с работата ви. Тя ще върви успешно. Повече е нужно да внимавате за отношенията си с любимия човек, който таи свои недоволства от вашето поведение. Търпението му се изчерпва и дори малка погрешна стъпка от ваша страна може силно да го нарани. Предстои ви дълго пътуване, което вече поражда нервност у вас.

Рак – 22.06 до 22.07
Дори да ви споходят известни малки неуспехи, не се отчайвайте. Всичко ще се подреди и няма поводи за сериозни тревоги. Всъщност имате нужда от по-голямо разнообразие в ежедневието си. Помислете за някакво културно развлечение.

Лъв – 23.07 до 23.08
Колкото и да се опитвате да избягате от дребнавостта на ежедневието, днес ще ви преследват именно дребнави поводи за недоразумения с началниците и колегите. Можете да си замълчите, но това ще ви тормози много. Не се поддавайте на манипулация и защитавайте интересите си, но се опитайте да направите това спокойно.

Дева – 24.08 до 23.09
Може би днес ще се убедите, че човек не трябва много да се хвали с успехите си. Думите на някои завистници ще ви развалят настроението от сутринта. Всъщност ще е по-добре да не обръщате внимание на такива прояви. Към обяд ви предстои нова успешна делова среща, но по-малко коментирайте какво точно сте предприели.

Везни – 24.09 до 23.10
Почти през целия ден ще възникват спешни задачи и това ще ви измори твърде много. Резултатите от свършеното обаче ще са отлична компенсация за голямата ви ангажираност. И колегите ви ще са удивени от способностите ви да реагирате успешно и адекватно на всичко. Пазете се днес от травма на глезените.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Карайте я по-спокойно и не се занимавайте с нечии неуспехи, ако не сте наясно чия точно е вината. Не играйте ролята на наивен закрилник. Този подход ще ви гарантира спокойствието, а и добрите отношения с всички. Ако много държите да вземете страна при спор, информирайте се добре как са се развили събитията преди това.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Днес ще похарчите доста пари. Това ще ви достави голямо удоволствие, но се погрижете да не надминете с много определения лимит за месеца. Предстои ви среща, от която ще останете разочаровани. Не показвайте явно емоциите си, но си направете точни изводи за съответния човек.

Козирог – 22.12 до 20.01
Вълненията днес може би ще ви дойдат в повече. Хубавото е, че около вас ще се случват все приятни неща. Споделете радостта си с близките си. Това ще сплоти семейството и ще потуши известно напрежение, възникнало по дребнав повод сутринта.

Водолей – 21.01 до 19.02
Не бъдете суетни днес, за да не съжалявате за поведението си. Колкото сте по-приветливи към всички, толкова по-лесно и приятно ще мине денят ви. Не забравяйте да представите важен документ. Ако пропуснете срока, ще претърпите финансова загуба. Пазете се от травма  на краката.

Риби – 20.02 до 20.03
Ще ви предложат допълнителна работа. Приемете я само ако сте убедени, че ще ви достави удоволствие. Заплащането няма да е голямо, но може би ще успеете да реализирате някои свои мечти чрез нея. Погрижете се за здравето си - уязвими са дихателните пътища.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68