Tyxo.bg counter
Хороскоп - 22 декември

Овен – 21.03 до 20.04
Ще ви е трудно през този ден да овладявате емоциите си, но трябва да го направите. Не започвайте нови начинания, обаче довършете всяка дейност, която започнете. Посветете на духовни неща – четете, творете. Имате голям потенциал днес да осъществите някои свои творчески идеи, които сте изоставили. Денят е подходящ за посещение на роднини, но пак трябва да се въздържате и да не си позволявате остри коментари. Вечерта останете със семейството си.

Телец – 21.04 до 21.05
Настроени сте за интелектуална дейност. Хората, които се занимават с наука и изкуство, ще имат много ползотворни идеи. Не се замесвайте в интриги, не допускайте да бъдете участник или арбитър в чужди спорове. Трябва да контролирате емоциите си и да се постараете да не обиждате никого по никакъв повод. Вечерта останете само с членовете на семейството си.Близнаци – 22.05 до 21.06
През този ден трябва да се въоръжите с голямо търпение, но и да си направите важни изводи. Ще се срещнете с хора, които искат да направляват всеки и всичко, включително и вас. Не изпускайте нервите си, но се поучете колко неприятно е това, защото също обичате да се месите в с непоискани съвети в чуждите дела. Ако се почувствате много напрегнати от това общуване, намерете начин да се усамотите и успокоите.

Рак – 22.06 до 22.07
Денят ви ще е добър, ако се посветите само на приятни за вас неща. Не правете нищо, което ви се струва неприятно или досадно. Полезно ще е да дадете воля на фантазията си, да мечтаете, да общувате със съмишленици. Не бъдете груби и заядливи, не се месете в чуждите работи.

Лъв – 23.07 до 23.08
Денят ще е добър за вас в личен план, така че основно се занимавайте с творческите си виждания и планове. Посетете по-възрастни роднини, окажете им внимание. Денят е успешен за пътуване, за дребни лични покупки, но не пилейте пари, не купувайте мебели и битова техника.

Дева – 24.08 до 23.09
Днес владейте емоциите си, ако се почувствате напрегнати и изнервени от нечие поведение. Занимавайте се с приятни за вас неща или се срещнете с приятели и им отделете повече време. Не се задълбочавайте да изяснявате отношения с роднини, това ще ви натовари много, а положителен резултат от подобен разговор няма да има.

Везни – 24.09 до 23.10
Ако от сутринта не овладеете настроението си, има вероятност всички да ви изоставят и да прекарате деня в нежелана самота. Излезте на ранна разходка, прочистете мислите си, освободете се от желанието да раздавате правосъдие. Не допускайте никакви лоши мисли. По обяд ви предстои среща с приятели, а привечер с роднини. Бъдете добри.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Денят ще е изпълнен с разнообразни емоции, но нищо няма да развали настроението ви, ако не си позволите да се поддадете на мнителността си. Можете да се занимавате с творчески дейности успешно, ще имате интересни идеи. Посетете по-възрастни роднини вечерта и проявете търпение към тях, даже и да ви е малко досадно.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Днес трябва да сте много внимателни по отношение на думите си. Починете си много добре и се занимавайте само с приятни за вас неща. Срещнете се сприятели, разходете се сред природата. Денят е подходящ за пътуване.

Козирог – 22.12 до 20.01
Денят ще е успешен за вас, ако се заемете с умствен труд – добри идеи, добри планове за реализацията им, но не започвайте днес осъществяването на нищо, само мислете. Прекарайте по-голямата част от деня със семейството си. Ако нещо ви се струва досадно, изтърпете го без коментари. Ако се налага да пътувате, внимавайте със скоростта.

Водолей – 21.01 до 19.02
Днес бъдете добронамерени и не си позволявайте да критикувате хората около себе си за дребни неща. Ще проявите мнителност и недоверие и е много вероятно да останете самотни и неразбрани, но вината ще си е само ваша. Особено внимателни трябва да сте към по-младите членове от семейството, които ще потърсят съвета ви за някакво деликатно положение, в което са изпаднали.

Риби – 20.02 до 20.03
Бъдете приветливи и мили към всички, не търсете дребни поводи да правите забележки. Осигурете си приятни творчески занимания и ще срещнете одобрението на своите приятели и близки. По обяд предстои среща с приятели. Деликатно, но категорично се изключете от разговор, който ви натоварва емоционално.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68