Tyxo.bg counter
Хороскоп - 23 декември

Овен – 21.03 до 20.04
Денят няма да е от най-успешните за вас и работата ви ще върви малко трудно, ако е свързана с вземане на решения и творчески задачи. Занимавайте се предимно с документацията си – това ще ви спори, защото ще бъдете съсредоточени.  Ако се налага да вземате важни решения, мислете повече за последствията от тях, тъй като е много вероятно за момента да ви се вижда правилно нещо, но във времето да се получат негативни резултати.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес не се отнасяйте хазартно към основната си дейност. Всичко, което правите, трябва да е добре обмислено и изпипано в детайли. Можете да поемате рискове, но в рамките на разумното. Назрява конфликт между вас и любимия човек заради ваше решение, което сте взели еднолично. Пазете се от случаен конфликт и с възрастен роднина, защото някои реплики много ще ви огорчат и ще развалят празничното ви настроение.Близнаци – 22.05 до 21.06
Много е вероятно да прекалите със самоизтъкването си на работното място и да настроите колегите си негативно. Не подчертавайте постоянно колко добре се справяте с всичко. Имате нужда да обмислите някои лични проекти, които ви занимават от много време насам. Постоянно се тревожите и за пари, но амбициите ви са по-големи от възможностите ви и това ви създава дискомфорт. Не е нужно да подарявате скъпи неща, важно е да са от сърце.

Рак – 22.06 до 22.07
Разпределяйте през целия ден внимателно времето и задачите си, за да не се окаже вечерта, че нищо не сте свършили. Ако сте на ръководен пост, може би ще се натъкнете на сериозна съпротива отстрана на подчинените си по служебни въпроси. Запазете добрия тон, но отстоявайте решенията си. За вас е важно да не разваляте празничното си настроение.

Лъв – 23.07 до 23.08
Ще ви се наложи да обяснявате свои решения във връзка с деловите ви ангажименти. Бъдете разумни и изложете спокойно позициите си. Позволите ли си агресивност, е вероятно да си спечелите даже служебно наказание. Твърде много говорите с всеки за личните си проблеми, а това ви прави малко досадни в очите на околните.

Дева – 24.08 до 23.09
Не поемайте рискове днес. Ако имате творчески занимания, направо ще сте пред провал. Добре ще вървят дела, свързани с обработка на документи, срещи с чиновници, изчисления на финансови средства. Вечерта е вероятен семеен конфликт по повод недостиг на пари и разхищението им отстрана на вашия постоянен партньор.

Везни – 24.09 до 23.10
Сами днес ще трябва да решите дали да устоявате досегашна своя позиция или да предприемете нещо ново. Бъдете внимателни при избора и мислете в дългосрочен план. Ще се наложи да се занимавате със здравословни проблеми на свои близък. Самите вие ще трябва да се погрижите за здравето си – най-вероятно стари заболявания в ставите.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Подгответе се за един напрегнат ден, но резултатите от работата ви ще бъдат много добри. Ако се опитат да ви натрапят решение по служебни проблеми, мислете, преди да реагирате. Не всичко, което на пръв поглед е некачествено, всъщност е такова. Действайте мъдро – по-малко приказки, повече обмисляне и действие. Не се тревожете, че сте купили скромни подаръци за близките си хора, те ще им се зарадват искрено, защото сте ги избрали с любов.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Денят ще бъде важен за вас с оглед бъдещето ви. Добре преценявайте своите думи и решения, не бързайте. Имате възможност да промените в положителен аспект живота си, но може и да пропуснете шанса си и дълбоко да съжалявате. Никакво поддаване на емоции, действайте само по разум и без да поемате излишен риск.

Козирог – 22.12 до 20.01
Няма да ви е много весело през този ден, тъй като първо ще сте много заети; второ, трудно ще върви работата ви и трето, ще останете недоволни от решението на началниците си за заплащането, което са ви определили. Каквото и да предприемете, владейте се. Не сте в стабилно емоционално състояние, намерете начин да си възвърнете равновесието.

Водолей – 21.01 до 19.02
Днес не подценявайте нищо, което става около вас. На работното ви място събитията ще се развиват бързо и дори в края на деня ще научите за ново решение на ръководството. Не реагирайте остро, първо обмислете доколко и как ви засяга всичко. Погрижете се за здравето си, ако имате стомашни неразположения и болки в ставите на краката.

Риби – 20.02 до 20.03
Денят ви няма да е от най-лесните по две основни причини - много работа и подтиснатост от ваша страна. Опитайте се да бъдете по-реалистично настроени и да прецените как да подредите приоритетите си, за да не се приберете вечерта с изцедени сили и свръхнапрежение. Не забравяйте, че предстоят едни от най-хубавите семейни празници през годината.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68