Tyxo.bg counter
Хороскоп - 24 декември

Овен – 21.03 до 20.04
Ще бъдете настроени значително оптимистично, но все пак не подценявайте задачите  си. Има опасност веселото ви настроение да ви подведе и да направите големи грешки. Ако имате творчески идеи, споделете ги с близките си и направете празничния ден още по-интересен.

Телец – 21.04 до 21.05
Не променяйте мнението си по важни въпроси и не се отказвайте от плановете си.  Трябва да се погрижите за близките си и да изпълните дадените обещания. Не си измисляйте причини да провалите планирано семейно тържество. Особено внимание обърнете на децата в дома си - те чакат от вас нещо забавно.Близнаци – 22.05 до 21.06
Ще пропадне намерението ви да проведете сериозен разговор с интимния си партньор, но това ще е за добро. Въобще днес трябва по-малко да говорите. Намерете си добри приятели и се разходете, идете на кино, с една дума разтоварете малко напрежението.

Рак – 22.06 до 22.07
Малко ще се разочаровате от отношенията на роднините си, но няма за какво да се тревожите. Нищо не е насочено конкретно към вас. Не отвръщайте на лошото с лошо. Вечерта ви ще приятна и ще забравите за някои неудачи през деня.

Лъв – 23.07 до 23.08
Днес бъдете оптимистични и весели. Не тласкайте близките си към определени решения – нека сами стигнат до тях. Не обръщайте внимание на дребнави подмятания. Насочете енергията си към нещо позитивно, а ако имате творчески идеи, почнете да се подготвяте за реализацията им.

Дева – 24.08 до 23.09
Избягвайте днес да общувате с хора, които само се оплакват. Това ще ви подтисне много и ще ви развали удоволствието от деня. Действайте самостоятелно, вижте се с хора, които могат да ви разкажат нещо ново и интересно. Вечерта посетете роднини, в чийто дом ви е приятно.

Везни – 24.09 до 23.10
Няма да ви се работи нищо днес, но ще трябва. Щом сте обещали нещо на близките си, свършете го. Ще ви остане време да се видите с приятели. Не споделяйте семейни тайни с чужди хора днес.


Скорпион – 24.10 до 22.11
Дръжте на личното си спокойствие днес.  Не се включвайте в никакви конфликтни ситуации и по никакъв повод. Дори да засягат вас някои подробности, направете се на неразбрали. Вечерта се отпуснете и се повеселете от сърце.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Не отлагайте важна работа за по-късен период. Така можете да провалите добро начинание. Бъдете по-позитивно настроени, но внимавайте да не говорите всичко, което ви хрумне. Трябва да мерите думите си.

Козирог – 22.12 до 20.01
Ще ви се иска постоянно да сте сами, но това не е добро решение. Ако толкова ви дразнят хората около вас, излезте на разходка, а ако имате домашен любимец – поиграйте с него. Сами трябва да се справите с умората и подтиснатото си настроение, никой не ви е длъжен с нищо.

Водолей – 21.01 до 19.02
Вашето емоционално състояние няма да е отлично, но ако се отдадете на забавления, ще забравите за какво тъгувате. Бъдете с приятели, заемете се с хобито си – не е желателно да се уединявате, даже и пред телевизора.

Риби – 20.02 до 20.03
С поведението си ще предизвикате околните да говорят. Не се надявайте всички да са на ваша страна. Вечерта останете в дома си, но не е добре да се усамотявате. Има време да премислите някои важни неща, дайте си няколко дни.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68