Tyxo.bg counter
2018 – година на Жълтото земно куче

Според китайския хороскоп 2018 година започва на 16 февруари, когато е второто новолуние след зимното слънцестоене.  Това е годината на Жълтото куче, което ще властва до 4 февруари на 2019 г. Периодът ще бъде под властта на стихията Земя.  Земният елемент ще засилва възможността на хората да анализират, ще пробужда у тях любознателност и ще им дава възможност да преодоляват по-леко собствените си притеснения и страхове. Земята е пряко свързана с жълтия цвят, който е символ на енергията на Слънцето. Той е носител на позитивност, жизненост, последователност.  По тази причина Жълтото земно куче се отличава с много интересни и положителни качества.
Известно е, че кучетата са умни, предани, обичат да се вслушват в другите. Те са силно интуитивни, а на тяхната безкористност може да се доверите абсолютно. Не си въобразявайте обаче, че не могат да възникнат проблеми – кучетата помнят дълго предателството, не го прощават и макар че по принцип не са отмъстителни, никога няма да ви приемат вече с доверие. Те могат да страдат, че спрямо тях е извършена несправедливост, но са горди създания и много трудно преодоляват тези си чувства. Въпреки всичко съхраняват своя оптимизъм и вяра, че всичко ще се подреди правилно. Да се борите с този им оптимистичен светоглед просто няма смисъл.


Имайки предвид тези качества на кучето, трябва да знаете, че 2018 ще бъде време, през което етиката в отношенията ви с околните ще бъде много важна. Колкото по-честни и благоразположени сте към хората, толкова по-добре ще се развиват личните ви дела и ще печелите приятели. Бъдете лоялни, не издребнявайте, не проявявайте мнителност, за да бъдете успешни през годината на Жълтото земно куче. Ако приемате задълженията си като удоволствие и влагате творчество в заниманията си, ще постигнете и финансови успехи.
В любовта ще имат успех хората, които са безкористни. В годината на Жълтото земно куче любов и материални интереси ще са абсолютно несъвместими. По-добре ще е да не се създава никаква връзка, отколкото целта да е користна. Спомнете си, че кучето не е отмъстително, но е искрено в обичта си, следователно то няма да подкрепи никакъв фалш.
Добре ще е да носите дрехи предимно в жълт, кафяв и зелен цвят. Червеното и виолетовото също се нравят на Жълтото куче.
Ако сте любители на камъните, опалите, лазуритът и брилянтите са с най-благоприятно влияние като цяло.

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68