Tyxo.bg counter
Зодия Плъх през 2018

Проверете зодията си: Китайски зодиак

Вие, които сте зодия Плъх, ще се радвате на късмет в годината на Жълтото земно куче, въпреки че често ще бъдете в емоционален стрес. Сами ще се стараете да направите добро впечатление на началниците си, на съседите, даже на непознати хора. Макар че това ще ви създава напрежение, резултатите ще ви удовлетворяват и ще бъдете доволни. Пословичното ви трудолюбие  сега ще се прояви в много направления, ще бъде оценено и възнаградено. Важно е да помните, че не бива да пропускате шансовете си, било от притеснение пред неизвестното или поради умора.

 

За да не изпадате в периодични изтощавания, правете добре разчет на дейностите си, намирайте време за почивка и разговори с приятни хора. Избягвайте общуването с негативно настроени колеги, мърморещи съседи и приятели. По същество трябва да се пазите от две неща - големи физически натоварвания и въздействие на така наречените "енергийни вампири".
В годината на Жълтото куче е много вероятно да срещнете голямата любов или поне да създадете една хармонична връзка. Представителките на зодията ще бъдат по-облагодетелствани от мъжете, но и за двата пола важи препоръката да не проявяват мнителност, преди да опознаят човека, който се стреми да се свърже с тях. Като цяло през годината отношенията ви с хората трябва да са поставени на една основа – откритост, колегиалност, стремеж да не се вплитате в интриги нито на работното място, нито в семейните и любовни връзки.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68