Tyxo.bg counter
Зодия Бик през 2018

Проверете зодията си: Китайски зодиак

Вие, които сте представители на зодия Бик, е добре да помните, че годината на Жълтото земно куче няма да е изцяло благоразположена към вас. Това не значи, че няма да е успешна, но и вие ще трябва да се погрижите за някои неща. На първо място бъдете бдителни към здравето си и не се претоварвайте в в емоционален план. За вас е важно да преодолявате през цялата година стресовите ситуации по-безболезнено. Не допускайте дребни неща да сриват душевния ви комфорт и не се взирайте толкова в малките грешки на околните.

Към начина си на хранене също ще се наложи да проявите повече загриженост и то не само заради теглото си. Не прекалявайте със сладкиши, алкохол, кафета. Ако си осигурите едно добро здравословно състояние, по-лесно ще се справяте с напрежението на работното място и в семейството. Няма да се разминете с някои сложни ситуации, но ще ги понесете по-лесно, а никак не е малко да си спестите един емоционален срив.

Бъдете упорити и не се плашете от промените, които ще настъпят в живота ви. В крайна сметка ще се окаже, че притесненията ви са били излишни и всичко ще е във ваша полза.
В любовта ще сте истински щастливци, стига да не се плашите от силата на чувствата си. Просто се радвайте, изживейте пълноценно любовните си радости, пък дали ще се стигне до брак, времето ще покаже.
Ако в любовта всичко ще е хармонично, във финансите нещата зависят от уменията ви да планирате разходите си. Приходите ще са постоянни и само необмислени инвестиции могат да нарушат финансовата ви стабилност. Така че грижете се за баланса: приходи - разходи!


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68