Tyxo.bg counter
Хороскоп - 9 януари

Овен – 21.03 до 20.04
Няма да имате избор днес, когато ви възложат допълнителна работа. Колкото и да се ядосвате, никой няма да се съобрази с вашите емоции, така че съхранете нервната си система и помислете как най-лесно да се справите. Към обяд ще получите обаждане от приятел с молба за услуга - направете я, без да мърморите.
Интересни преживявания ще имате с любимия човек, обаче се въздържайте от прояви на ревност. По-добре ще бъде да премълчите, дори да имате сериозни съмнения.
Грижете се много отговорно за здравето си. Не пропускайте да посетите лекар, ако имате затруднено дишане, а страдате от някакво белодробно заболяване. Помислете добре с какво се храните и дали менюто ви е здравословно.

Телец – 21.04 до 21.05
Плановете ви за деня няма да се осъществят напълно, тъй като ще се наложи да се справяте с някои недобре свършени задачи от предния ден. Не търсете виновниците и не губете време в излишни коментари, а се опитайте бързо да се справите. Ще възникнат непредвидени ангажименти и от личен характер. Не бързайте да недоволствате, а се погрижете да угодите на близките хора, дори да не ви е лесно.
Ако се явявате на някакъв изпит, ще го вземете много успешно, макар че не се чувствате напълно подготвени.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Ще бъдете малко неприятно изненадани, че плановете ви не се харесват на никого, идеите ви не срещат одобрение, а по-скоро пораждат напрежение. Ако сте убедени, че наистина сте предложили нещо добро, повторете всичко търпеливо, без да издавате раздразнението си.
Грижете се за дихателните си органи и не допускайте да се излагате на рискови фактори като простуда, мъгла, студени напитки.
През този ден е възможно да проявите нетърпимост към някои прояви на любимия човек, но ще е по-добре да премълчите.

Рак – 22.06 до 22.07
Много важно за вас днес е да не пилеете времето си в празни приказки. Наложително е да си свършите бързо и качествено работата. От няколко дни сте по-разсеяни от обикновено, но днес е желателно да се съсредоточите максимално. Неочаквано ще се наложи да изплатите по-значителна сума, но не се притеснявайте, лесно ще намерите пари, ако потърсите сред приятелите си.
Бъдете отстъпчиви при разговори с любимия човек и не се борете на всяка цена да имате последната дума.

Лъв – 23.07 до 23.08
За ваша изненада нищо от планираното няма да върви както трябва. Ще се наложи да реагирате бързо, да измисляте нови ходове, за да свършите многобройните си задачи. Това доста ще ви измори, но вие сте в добра физическа кондиция и бързо ще се възстановите от умората.Все пак ще се справите, а това ще ви накара да се почувствате добре.
Приятна сбирка вечерта ще подобри настроението ви, но внимавайте да не обидите някои от близките си хора, които и без това се чудят как да ви угодят. Не злоупотребявайте с обичта им.

Дева – 24.08 до 23.09
Денят е добър за вас в личен план, забравете за малко деловите си задачи. Хората на умствения труд днес ще бъдат обхванати от творческо настроение и ще имат твърде странни идеи. Не занимавайте всички с тези свои мечти, за да не се превърнете в големия досадник. Можете и сами да се радвате на това, което фантазията ви рисува, още повече, че рядко ви се случват такива моменти.
Забравете поне за малко финансовите си проблеми, които не са толкова належащи и могат да изчакат.

Везни – 24.09 до 23.10
Днес сте настроени за интелектуална дейност. Денят ще е много положителен за хората, които се занимават с наука и изкуство. Ще ви хрумнат много интересни идеи, запишете си ги. Не всички ще бъдат напълно възможни за реализация, но не трябва да губите съществения момент в тях.
В сферата на любовта няма да се случи нищо интересно, макар че много ви се искат положителни промени. В тази област сте в застой за днес.
Пазете се от простуда на дихателните пътища - няма и да усетите как ще си навредите, ако подцените това предупреждение.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Денят ще ви донесе противоречиви емоции. Ще изпитате големи радости, любовни вълнения, удовлетворение, а от друга страна ще се ядосате от информация, която касае ваш близък човек. Нищо фатално няма да се случи, така че не се самонавивайте в негативизъм.
В любовните ви отношения ще има малко напрежение, но с малко търпение всичко ще се уталожи.
Някакви ставни болки ще ви тормозят в ранните часове на деня, но по-късно просто ще забравите за тях.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Днес могат да ви случат неочаквани неща, но ги приемайте като нормални и реагирайте, както налагат обстоятелствата. Не се чувствайте длъжни да откликвате на всяка молба, която някой отправи към вас. Може и да звучи малко егоистично, но поставяйте на първо място своите интереси и тези на семейството си.
Въздържайте се от остри коментари пред любимия човек, защото той просто няма да разбере поведението ви и е възможен по-остър конфликт по твърде дребен повод.

Козирог – 22.12 до 20.01
Труден ден се очертава за вас. Ангажиментите ви ще са много, а вие не сте в най-добра физическа форма. Поне се погрижете вечерта да отдъхнете и да се наспите добре. Ще получите новината, която очаквате отдавна, но няма да изпитате голямо задоволство от нея.
Бъдете много внимателни към близките си хора, за да избегнете свади и обиди. Ако не можете да се овладеете в напрегната ситуация, поне после се извинете за хапливостта си.

Водолей – 21.01 до 19.02
Много е възможно днес да се сблъскате с хора, чиито интереси са грубо комерсиални. Покажете, че няма да им позволите да ви използват. Отстоявайте позициите си и запазете спокойствие. Много добре ще ви се отрази една среща с близки приятели, за които сте убедени, че ви обичат заради това, което сте.
Днес внимавайте за здравето си и особено за глезените на краката.

Риби – 20.02 до 20.03
Ще бъде труден ден за вас. Към многото работа, която ви предстои, ще се добавят и постъпките на досадни хора, някои внезапни задачи, а вечерта ще трябва да помагате на хора от семейството. Може да се каже, че ще останете без сили от тичане през деня.
От друга страна ще научите новина, касаеща бъдещите ви кариерни планове и ще сте много доволни от развитието на събитията.
Днес се грижете повече за храненето си - подбирайте по-леки храни и въобще не пийте алкохол.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68