Tyxo.bg counter
Зодия Тигър през 2018

Проверете зодията си: Китайски зодиак

Вие, представители на зодия Тигър, в годината на Жълтото земно куче трябва да поставите себе си на първо място. Това означава да се грижите за здравето и за душевния си комфорт. Известно е, че сте целеустремени в работата си и се стремите винаги да давате най-доброто от себе си, но през тази година това не бива да става за сметка на вашето здраве. Пазете се от преумора, не вършете работата на другите и не поемайте допълнителни задачи. Ако ви се отдаде шанс да напреднете в кариерата, не го пропускайте, но помнете, че израстването в службата не бива да е на всяка цена.
Важен момент от битието ви ще бъде финансовата стабилност. Ще печелите добре, така че пари няма да липсват. По-сложен е проблемът с харченето им. Знае се, че сте човек на риска, но и тук е нужен малко самоконтрол. Не позволявайте на хора от приятелския ви кръг да ви забъркват в неясни сделки. Това ще доведе до неприятни последици. Когато поемате рискови инвестиции, трябва да сте убедени, че желаете да предприемете точно това. Колебанията само ще ви натоварват допълнително и ще ви изнервят. А когато сте изнервени, е възможно да проявите агресивност точно към когото не трябва.
В сферата на любовта са възможни по-значителни промени. Жълтото куче обаче е малко консервативно и няма да му се харесат безразборни увлечения. Ако имате сериозна връзка, ще е по-добре или да я реализирате в брак, или поне да я поддържате без допълнителни напрежения.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68