Tyxo.bg counter
Зодия Заек през 2018

Проверете зодията си: Китайски зодиак

Вие, представители на зодия Заек (Котка), ще се облагодетелствани през 2018 година. Жълтото земно куче ще ви помогне да постигнете хармония във всичко, а това ще ви радва много, тъй като ще е реализация на стремежите ви. Около вас ще има много позитивно настроени хора, които ще откликват на желанията ви, ще ви помагат в работата и
няма да искат никаква отплата.
На работното си място трябва да контролирате всичко, но но не бъдете маниакални. Някои дребни нарушения не бива да ви извеждат от зоната на комфорт, още повече, че сами ще се стремите към хармония. Компромиси не правете само ако се касае за непочтени сделки и някакви далавери. Това никога не е било по вкуса ви, а сега е просто забранено за вас. Честното куче няма да допусне да се заемете с такива недостойни дела, така че не се и опитвайте.


За да имате спокойствие във финансовата сфера, контролирайте лично парите си. Наложително е да следите информацията за пазарите, ако имате намерение да влагате средства в проекти от каквото и да е естество. И личните си разходи дръжте под постоянен контрол. Не разчитайте на идеята "днес да мине, пък утре ще видим". Планирайте точно покупките си, за да не изпаднете в затруднения, въпреки благосклонността на годината към вас.
За разлика от отличното ви здравословно състояние, любовният ви живот няма да е толкова отличен, но не се очертават някакви големи сътресения. Дребни кавги могат да ви изнервят в определени периоди, но като цяло ще имате твърде интересни приятелски отношения с партньора си. Бихте могли дори да доразвиете връзката си в нещо по-сериозно, но внимавайте да не се поддадете на еуфория. Трябва да сте убедени, че вземането на сериозни решения за бъдещето не е под влияние само на въодушевление.

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68