Tyxo.bg counter
Хороскоп - 10 януари

Овен – 21.03 до 20.04
Днес ще трябва да положите повече усилия в работата си. Успех ще имат тези, които се трудят, без да се разсейват със странични дейности.  Нужно е да бъдете изключително внимателни с документацията, която се изисква от вас.
Бъдете по-внимателни и към близките и приятелите си. Не изричайте неща, които могат да наранят някого. Много по-добре ще е да стиснете зъби и да премълчите.
Отнасяйте се с грижа към здравето си – предимно не допускайте да раздразните стомаха си с люти и други пикантни храни. Има опасност да прекалите с някои храни, а после дълго да страдате от последиците.Телец – 21.04 до 21.05
Днес ще ви е трудно да се съсредоточите в работата си, но просто сте длъжни да го направите. Успехът ви занапред може да зависи от това, какво ще подготвите в този ден за бъдещите ви планове и тяхната реализация. Не отхвърляйте помощта на хора, с които ви свързва старо приятелство. Те не искат нищо в замяна, но могат да ви дадат добри идеи. Намерете време за спортни занимания – това ще ви разтовари от нервното напрежение.
Любовният ви живот ще бъде подложен на изпитание, особено ако сте поели ангажимент към любимия човек, а забравите обещанието си.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Днес не се занимавайте с тежка физическа работа, нито с дела, които изискват голяма концентрация. Ще сте значително разсеяни, а и здравето ви не е в отлично състояние, макар че вие просто не обръщате внимание на някои симптоми.
Повече се грижете за реда около себе си, защото хаосът ще ви изнервя допълнително.
Ако поддържате извънбрачна връзка, днес е много вероятно да настъпи краят, но вие няма да се разстроите много от това.

Рак – 22.06 до 22.07
Днес ще бъдете обсебени от различни идеи, но не бързайте да ги споделяте, преди да сте си изяснили детайлите. Вдъхновението ви не е случайно – творческата ви енергия ще е силна, интуитивно ще намирате нови пътища и начини да се реши определена задача. Колегите и партньорите ви ще бъдат очаровани от бързото ви и новаторско мислене. Колкото и да е странно някои от вижданията ви ще бъдат приети веднага, но това ще наложи промени във вашата работа.
Погрижете се за здравето си, ако вече сте започнали да подсмърчате и кашляте. Не бива да отлагате лечението нито ден.

Лъв – 23.07 до 23.08
Днес не влизайте в конфликти и се опитайте да не критикувате всеки. Не е полезно за вас да си създавате нови врагове само защото държите да блеснете с някои свои знания. Вършете си работата добросъвестно, не изоставайте със сроковете, спазвайте правилата на фирмата, в която работите.
Късно вечерта е възможен конфликт с любимия човек – две-три напливи забележки могат да доведат до по-сериозно недоразумение.
Грижете се за здравето си и потърсете начини да се отърсите от нервното напрежение, което може да премине в апатия към всичко.

Дева – 24.08 до 23.09
Ще е много нервно днес на вашето работно място. Погрижете се нервността на другите да не ви зарази и да изпаднете в ситуация вместо работите спокойно, да дебнете кой какво ще сбърка. За вас е важно всичко да е точно, особено ако работите в банкова институция, ако сте счетоводител или оперирате с големи суми.
Вечерта ви предстои приятна изненада, подготвена от близките ви хора. Погрижете се да покажете радостта си, за да не нараните хората, които наистина ви обичат. Дори да сте изморени, бъдете внимателни и щедри на похвали.

Везни – 24.09 до 23.10
Предстои ви много работа, особено ако се занимавате със счетоводство и търговия. Ще бъдете ангажирани с твърде отговорна дейност, която на всичко отгоре трябва да свършите много спешно. Не коментирайте с хора извън службата професионалните си задачи. Погрижете се за близките си хора, които очакват да изпълните поет ангажимент.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Срядата ще протече малко трудно за вас, а началниците ви ще предявят крайни претенции за точност при изпълнението на някои задачи. Не противоречете, тъй като това ще е губене на време. Работете на максимум, но изпълнете всичко навреме. Може да се наложи да останете след работно време, но такива са ситуациите.
Бъдете грижовни към здравето си, а ако имате световъртеж, отидете бързо на лекар.

 

Стрелец – 23.11 до 21.12
Днес ви предстоят важни задачи, които отдавна планирате. Имайте предвид, че от някои решения могат да произлязат и важни промени за бизнеса ви. Не се поддавайте на емоции. Не си позволявайте да изоставите някои ангажименти само защото така ви е дошло наум. Бъдете точни и оперативни.
Не позволявайте на близките си хора да ви отклоняват от принципите ви, само защото искат да им бъде угодено на някой каприз.

Козирог – 22.12 до 20.01
Ще започнете работния си ден с големи притеснения, но бързо ще се справите със задачите си. Не си позволявайте обаче да напускате работното си място преди края на работното време. Погрижете се да осигурите на близките си обещаното за вечерта културно развлечение. Неизпълнението на това обещание може да създаде напрежение в дома ви.

Водолей – 21.01 до 19.02
Днес може да не се осъществи делова среща, на която сте разчитали много. Не се ядосвайте и без това денят не е подходящ да водите делови преговори и да сключвате сделки. От друга страна имате твърде много работа и едно ново начинание само ще разводни усилията ви.
Днес е възможно да срещнете човек от другия пол, който да ви направи много силно впечатление. Не прибързвайте с изводите.

Риби – 20.02 до 20.03
През деня ще бъдете обградени с позитивно настроени хора, но пък вие ще сте прекалено раздразнителни. Всъщност ви безпокои важен служебен проблем, но тревогите ви са напразни. Бъдете по-оптимистично настроени и се вслушвайте в съветите на колегите си. Вечерта останете в дома си и помогнете на по-младите членове от семейството да се справят с трудна за тях ситуация, която изисква вземане на важно решение.

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68