Tyxo.bg counter
Хороскоп - 11 януари

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ще е зареден с противоречия и напрежение. Няма да си почивате нито час, тъй като ви предстоят задачи от различен характер. Ще бъдете и леко агресивни, ще ви дразнят постоянните забележки на ваши колеги. От друга страна, ако се организирате добре, ще свършите важни неща, а това ще ви подтикне да изпитате удоволствие. При работа с пари бъдете внимателни, за да не се окаже после, че сте загубили известна сума в магазина или по улиците. Не дръжте парите си по джобовете.
Има опасност от вирусни зарази.Телец – 21.04 до 21.05
Не си губете времето днес, а бързо създайте организация и свършете набелязаното. Не обещавайте на никого неща, които няма да свършите, за да не се окажете в неловка ситуация. Бъдете достатъчно директни при отказите си. Ако давате уклончиви отговори, е възможно да ви обвинят после, че не сте се изразили ясно. Никак не подценявайте студеното време – силно уязвими сте към простуда.
В любовните ви отношения назрява конфликт. Малка искра може да запали голям огън.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Днес трудно ще общувате с по-млади от вас хора. Не е изключено да ви обвинят в старомодност, в неразбиране на проблемите, които вълнуват младите. Преди да се обидите, помислете дали няма някаква истина в тези упреци. А може би ще бъде най-добре философски да премълчите и да не изяснявате кой крив, кой прав.
Неочаквано ще ви се обади човек, когото много харесвате. Дръжте се мило, но не проявявайте излишно фамилиарничене.

Рак – 22.06 до 22.07
За вас денят ще бъде приятен, ако съумеете да откажете на свои познати сбирка, която те предлагат. Не се чувствайте задължени нито да ходите в дома им, нито да ги каните. Ако искате наистина да се възползвате от една приятна вечер, посетете някакво културно развлечение.  Денят е подходящ за умерено физическо натоварване, но бъдете по-внимателни при много ниски температури.

Лъв – 23.07 до 23.08
Няма да имате голямо желание за работа, а още по-трудно ще ви е да общувате. За жалост обстоятелствата са такива, че няма да успеете да се уедините и да си починете добре даже вечерта. Добре ще е да се въздържате от пътуване днес.
Бъдете много внимателни при разговори с любимия човек на тема пари. Лесно ще стигнете до конфликт, ако започнете да мерите кой колко харчи.

Дева – 24.08 до 23.09
Денят ви ще е наситен с разнообразни дейности, но някои от тях никак няма да са ви по вкуса. В крайна сметка вие сте човекът, който трябва да прецени какво да свърши днес и какво да остави за следващия ден. Имайте готовност да посрещнете разногласия с по-младите членове от семейството си. Не показвайте ината си – нищо няма да спечелите от това.
Помислете как да засилите имунната си система. Податливи сте на вирусни зарази, независимо за колко здрави се мислите.

Везни – 24.09 до 23.10
Добре ще е днес да се занимаете и с някои по-нестандартни дейности. Рутината на роботното ви място вече ви потиска. Малко физическо натоварване също ще ви е полезно, но се пазете от простуда на дихателните органи. Вечерта ще се наложи да похарчите голяма сума пари и това може да развали настроението ви.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Денят може да се окаже доста труден за вас заради многото работа. Няма да ви спори нищо, ще ви дразнят някои постъпки на колегите ви. Владейте се. Имайте едно на ум, че и вие самите сте доста напрегнати и раздразнителни.
Не се заяждайте с любимия човек днес, има вероятност от голям скандал по незначителен повод.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Денят ви ще е запълнен с поредица от задачи, които ще изискват от вас много усилия.  Важно е да не подценявате нито за момент това, с което сте се захванали и да не го „претупвате”. Избягвайте да харчите пари, без да преценявате добре нужно ли ви е това, което купувате. После ще се ядосвате на самите себе си.

Козирог – 22.12 до 20.01
Досадата ще ви съпътства целия ден. По-добър вариант е да си осигурите малко уединение и да се отдадете на личните си интереси макар и за малко. Избягвайте да влизате в спор с чужди хора, когато пазарувате или пътувате.
Не спорете с близките си за дребни неща, а към любимия човек бъдете мили и грижовни.

Водолей – 21.01 до 19.02
Не разчитайте, че ще си починете вечерта след досадно дългия работен ден. Точно обратното – постоянно ще възниква нещо, което трябва да свършите спешно или поне да изкажете мнението си. Ако се дразните постоянно, късно вечерта ще бъдете като смазани от нервно напрежение. Пазете се от травми – ходете внимателно по хлъзгави повърхности. Застрашени са глезените ви, а ако вече имате някаква контузия в тях, не я подценявайте.

Риби – 20.02 до 20.03
Денят ви ще бъде подреден и спокоен само до обяд. Тъкмо когато решите, че е време да приключите с най-важната част от работата си, ще възникнат нови ангажименти. Не бива да се ядосвате, защото след като свършите новата работа, ще останете доволни. Бъдете по-философски настроени – всяко зло за добро.
Не пийте днес студени напитки и пазете гърлото си от простуда.

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68