Tyxo.bg counter
Зодия Дракон през 2018

Проверете зодията си: Китайски зодиак

Вие, представители на зодия Дракон, през 2018 година ще се радвате на добронамереност от страна на Жълтото куче. То ще подпомага вашата амбициозност, но само ако прецени, че полагате достатъчно труд за постигане на целите си. Не забравяйте, че кучето мрази мързеливците. Трябва да сте активни и целеустремени. Не може да се каже, че на работното ви място ще ви бъде лесно, но трудностите трябва да ви амбицират, а не да ви отчайват. Имате достатъчно знания и опит да се справите, стига да не се откажете при най-малките спънки.
Особено добре ще се развива кариерата на тези от вас, които пътуват служебно. При тях е най-вероятно да се получи добър баланс между задължения и развлечение.
Финансовото ви състояние ще е стабилно, но ако искате да си осигурите повече лукс, ще трябва да работите извънредно. Не е лошо да си потърсите допълнителна работа, която да е различна от постоянната. Така ще се избавите от еднообразието.
През тази година е желателно да направите и малко спестявания. Така ще се чувствате по-спокойни, когато става дума за изненадващи разходи.
В сферата на любовта не ви очакват някакви кардинални промени. Те ще бъдат преди всичко във вашия светоглед и в кариерното ви развитие.
Ще се радвате на добро здраве и ако нещо ви застрашава, то е навикът ви да бързате. Когато работите с бързооборотни машини, бъдете внимателни. При шофиране спазвайте знаците и по-малко натискайте педала на газта.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68