Tyxo.bg counter
Зодия Змия през 2018

Проверете зодията си: Китайски зодиак

Вие, представители на зодия Змия, ще се чувствате отлично в годината на Жълтото земно куче. За вас е много важна свободата, а годината е благоприятна да разгърнете напълно волния си характер. Вие сте мъдри, почитате традициите, но и обичате да експериментирате. Така че действайте и опитвайте нови неща. Известно е, че изпипвате всичко в детайли, когато се отнася до работата ви. Сега ще имате шанс да докажете, че сте не само добри изпълнители, а и творци. И понеже  до голяма степен нехаете за началническото мнение, ще експериментирате, носейки отговорност само пред собствената си съвест, а никой не се отнася към делата ви по-критично от самите вас.


Това, за което трябва да внимавате през тази година, са финансите ви. Известно е, че обичате да имате пари и да ги харчите с удоволствие. Ще се наложи обаче да сте по-сдържани и добре да балансирате приходите и разходите си. Някои непредвидени разходи могат да ви принудят към ограничения, а вие никак не обичате това, но по-лесно ще е да проявите известна пестеливост вместо разточителство, за да не изпадате в неприятната ситуация да търсите заеми - нещо, което гордостта ви не позволява.
Изживявайте пълноценно любовта си, но не се поддавайте на импулсивност. Около вас постоянно ще има кандидати за връзки. Не трябва да се стараете деликатно да отклонявате всяка кандидатура. Не сте толкова деликатни хора, затова действайте по правилата си - казвайте си директно мнението. Това е вашият стил и ако му изневерите, ще си създадете само душевен дискомфорт.
Ако се храните здравословно и си осигурите достатъчно физическа активност, няма да страдате от здравословни проблеми. Застоят обаче не е препоръчителен. Той ще навреди на ставите ви, но по-лошото е, че ще сте потиснати и нервни, ако не се движите достатъчно.

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68