Tyxo.bg counter
Хороскоп - 12 януари

Овен – 21.03 до 20.04
Можете да разчитате на успех във всичко, с което се заемете. Силно ще се вълнувате от материални въпроси, ще са ви нужни повече пари, за да сбъднете своя мечта. Не взимайте обаче заеми. Ще се чувствате добре на работното си място и в семейна атмосфера. С любимия човек трябва да обсъдите някаква важна тема, но бъдете сдържани и не давайте големи обещания.
Има голяма вероятност да пристигне гост от чужбина, с когото също да кроите планове за бъдещето.
Здравето ви ще в добро състояние, но малко дихателна гимнастика ще ви тонизира и ще ви помогне да понесете по-лесно петъчните натоварвания.Телец – 21.04 до 21.05
Денят ви ще е успешен във всяко направление, но най-благоприятен ще бъде за тези от вас, които се обучават.  Ще излъчвате обаяние и ще спечелите много симпатии. За жените ще е добре да бъдат по-сдържани в отношенията помежду си, за да не прекалят с откровеността и после да се наложат извинения за неуместни думи.Добре е вечерта да сте сред приятели. Пазете се от травма в коленете.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Денят ви ще премине интересно и ще изпитате голямо задоволство от общуването с колеги и приятели. Отдайте се на интересите си, забавлявайте се и не мислете за някой дребни неприятности. По-важно за вас е в момента да възстановите леко нарушения си емоционален баланс. Има опасност да прекалите с бърборенето по повод ваш близък, когото често обсъждате, а това да стигне до него.
Добре ще е днес да се погрижите за дихателната си система - разходете се на чист въздух, направете дихателна гимнастика, избягвайте запушени помещения.

Рак – 22.06 до 22.07
Денят ви ще е успешен и ще можете да се поздравите с добре свършена работа.  Не вземайте и не давайте пари назаем. Не е изключено да ви посетят неочаквано гости, които леко ще объркат плановете ви за деня, но пък ще се позабавлявате. Днес не си позволявайте да клюкарствате - това няма да се размине и ще се наложи после да обяснявате поведението си.
Пазете се от вирусни зарази и не ходете на затворени места, посещавани от много хора.

Лъв – 23.07 до 23.08
Проявете малко такт и търпение спрямо близките си, когато се опитвате да получите желаното. От вас зависи в семейството днес да цари мир и хармония. На работното ви място всичко ще е спокойно, особено ако не пропускате важните си задачи, които така или иначе ще трябва да изпълните до края на деня.
Възможно е създаване на нова романтична връзка, така че не пропускайте да поговорите нови с лица от противоположния пол, дори да не ви харесат на пръв поглед.
Не прекалявайте с алкохола днес.

Дева – 24.08 до 23.09
Градете планове, обмисляйте нови проекти, съветвайте се с приятели, ако имате намерение да започнете нещо по-сериозно в живота си. Лесно ще събирате информация за всичко, което ви интересува. Все пак не разкривайте тайните си пред всекиго, а само пред избрани от вас лица, заслужаващи доверие.
Любимият човек ще ви поднесе изненада и преди да си отворите устата, помислете точно какво ще кажете. Нали знаете, че най-хубавите неща са невидими за очите.

Везни – 24.09 до 23.10
Ще се чувствате малко отпаднали и нервни, но ако не се натоварвате с излишни спорове и кавги, денят ще мине спокойно. Можете днес да помогнете с пари на близък човек, но само ако той лично ви помоли за заем. Много добре ще ви се отрази общуване с животни, с природата. Разбира се трябва да си вършите и работата, а не само да милвате някой пухкав домашен любимец.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Днес ще имате възможност да общувате с приятни хора и се възползвайте от това, за да забравите поне за малко някои служебни неприятности. Въобще изгонете от главата си тягостните мисли.  Не разкривайте пред никого планове, които отскоро градите за кариерата си, нека нещата се получат, тогава ще ги коментирате.
Очаква ви интересно приключение в почивните дни, така че можете да се подготвите още от днес за него.
Пазете гърлото си и не пийте ледени напитки.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Ще имате добри печалби в този ден, а същевременно и ще се разтоварите, общувайки с  приятни хора. Ще създадете и много нови контакти. Има голяма вероятност да пристигнат неочаквани гости и това няма да ви зарадва много, но пък знае ли човек откъде идват радостите.
По-малко спорете с любимия човек, а се погрижете да създадете някакво разнообразие в дома си.
Не подценявайте здравето си, особено ако вече сте се разподсмърчали.

Козирог – 22.12 до 20.01
Денят ви ще мине неусетно, ако се занимавате с интересни за вас неща. Колкото и да са ви досадни служебните задължения, трябва да работите точно, за да не поправяте в края на деня собствените си грешки.
Дълга разходка привечер ще ви е от полза. Движете се, за да се чувствате добре.

Водолей – 21.01 до 19.02
Първата половина на деня ще е благоприятна за осъществяване на деловите ви планове, но в следобедните часове си дайте време за по-дълъг отдих. Имате нужда да възстановите емоционалното си равновесие, защото сте напрегнати и малко изнервени. И най-важното – бъдете само сред приятни за вас хора.
Не подценявайте новопоявилите се болки в кръста.

Риби – 20.02 до 20.03
Най-добре ще се чувствате, ако пътувате. Побързайте да свършите работата си до обяд и след това се посветете на любимите си занимания. Трябва да сте на тихи и спокойни места, за да възвърнете напълно душевното си равновесие.
Не се сърдете постоянно за нещо на любимия човек, а бъдете мили и преди всичко откровени.

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68