Tyxo.bg counter
Зодия Кон през 2018

Проверете зодията си: Китайски зодиак

Вие, представители на зодия Кон, в годината на Жълтото земно куче трябва да сте търпеливи, за да постигнете целите си. Подобно на умните животни конете бъдете добронамерени, работливи и последователни. За вас е важно да сте активни, да не проявявате безотговорност и мързел. Когато се натъкнете на сериозно препятствие, било то в кариерата или личния живот, не изпадайте в отчаяние, а си дайте време да обмислите нова стратегия и давайте напред.
Имайте предвид, че нещата рядко ще се случват от първия път, но ако не се откажете от целта си, накрая усилията ви ще се увенчаят с успех.


Така ще бъде и с финансовата ви стабилност. През първата половина на годината няма да разполагате с големи парични средства, но постепенно усилията ви ще дадат резултати, финансовата стабилност ще стане трайна, даже ще можете да заделите известна сума. Всичко ще става по линията: труд, постоянство, търпение, отлични резултати.
В любовта също се налага да сте търпеливи и да не се сърдите на партньора си, когато не одобрява вашите идеи. Ще се радвате на обичта му, следователно бъдете малко по-отстъпчиви, за да усеща той вашата загриженост. Така ще имате отношения на любов и разбирателство, а не само физическо привличане.
Здравето няма да ви създава проблеми. Друг е въпросът, че понякога ще се чувствате прекалено изморени и е възможно да пресилите някой дребен здравословен проблем. Ако ви болят краката, защото сте походили повече пеша, не мрънкайте, че вероятно имате някакво тежко ставно заболяване. Ако кихнете, не твърдете, че ви е хванал грип. Грижете се за себе си, но не си въобразявайте несъществуващи заболявания.

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68