Tyxo.bg counter
Хороскоп - 13 януари

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ви ще е успешен, особено ако сте от хората, които бързо съобразяват как да реагират на всяка ситуация. Съумеете ли да потиснете желанието си да правите забележки на близките си и се включите в семейните задачи, можете да смаете всички с чара си днес. Идеите ви ще бъдат оценени. Не флиртувайте  днес с непознати, може и да се затрудните после да се отървете от тях.
Не допускайте да изстине днес главата ви. Има опасност от болки в ушите.

Телец – 21.04 до 21.05
Не пропускайте важна информация, засягаща бизнеса ви. Независимо, че е почивен ден, бързо реагирайте на ситуациите. Всеки пропуснат шанс днес ще ви донесе загуби в материално отношение. Дайте възможност на партньора си в семейството да мотивира някои свои решенията, а не ги отхвърляйте веднага.
В следобедните часове посетете някакво културно мероприятие. Ще се забавлявате добре.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Заредени сте с много положителна енергия. Ще оказвате върху всички много положително въздействие. За жените този ден ще бъде особено романтичен, ако забравят да правят неуместни забележки на партньора си.
Избягвайте да правите язвителни забележки на по-възрастните членове от семейството. Така запазите и своето, и тяхното добро настроение.

Рак – 22.06 до 22.07
За вас денят ще премине успешно на всички фронтове. Околните ще са като омагьосани от магнетизма ви и ще се стараят да ви помагат и дори да ви угаждат. В отношенията си с интимния партньор трябва да сте по-внимателни. Не се опиянявайте от вниманието на всички към вас и не го пренебрегвайте по никакъв повод.

Лъв – 23.07 до 23.08
Успешен ден за вас. Ще срещнете разбиране от всеки, с когото се налага да общувате. Вие самите, макар и доста натоварени със семейни задачи, ще изявявате готовност да помагате на всеки. Въобще за вас неделята ще бъде един приятен момент.  Може би сте освободили главата си от някои тежки мисли най-после.
Не прекалявайте със студените напитки днес. Лесно можете да се простудите.

Дева – 24.08 до 23.09
Денят ще е много успешен за вас. Ще се запознаете с нови хора, които могат да ви дадат правилни съвети и да почерпите опит от тях. Направете си равносметка какво предстои да свършите през идващата седмица и се подгответе. Ще се срещнете случайно със стари приятели, поканете ги на гости.

Везни – 24.09 до 23.10
Заредени сте днес с позитивна енергия, но нямате голямо желание да се занимавате със скучни работи. Повече ще ви привличат интересните разговори, ще мечтаете и планирате приключения. Все пак се организирайте и свършете неотложното.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Днес ще бъдете доброжелателни към всички и ще получите като отговор същото от околните. Денят предвещава успешни творчески начинания за вас. Очаквайте гости, чието присъствие ще ви зарадва много.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Ще бъдете заредени с много положителна енергия и желание да творите. Днес можете да осъществите успешно пътуване, по време на което предстоят интересни запознанства. Не пропускайте важна информация, ще дойде време да ви потрябва.
Много важно е да не наранявате днес с излишни забележки любимия си човек.

Козирог – 22.12 до 20.01
Денят ви ще зависи от вашата лична нагласа. Постарайте се да го направите интересен, за да не изпаднете следобед в крайно раздразнително настроение само защото ви е скучно. Няма да е зле да напуснете за 2-3 часа дома си и да излезете сред природата. Вероятно е и да се запознаете по време на разходката с интересни хора.

Водолей – 21.01 до 19.02
През днешния ден ще сте настроени романтично, ще мечтаете за любимия човек, но ще трябва търпеливо да изчакате вечерта. Погрижете се да не останете само с мечтите си. Бъдете търпеливи, не прибързвайте. Не харчете големи суми, но можете да си позволите някакъв мил жест към партньора.

Риби – 20.02 до 20.03
Днес ще бъдете много емоционални. Мобилизирайте се все пак и свършете нещо, защото може да ви сполети недоволство от страна на близките ви хора. Денят е подходящ за пътуване,  за нови запознанства. Желателно е да сложите в ред някои части от дома си, за което отдавна се каните.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68