Tyxo.bg counter
Зодия Коза през 2018

Проверете зодията си: Китайски зодиак

Вие, представители на знака Овца (Коза), в  годината на Жълтото земно куче ще бъдете значително облагодетелствани, стига да си правите редовно  добра равносметка какво сте успели да свършите от набелязаното. Не бива лесно да се поддавате на емоциите си и да изпадате в стрес, ако не сте постигнали неща точно както сте възнамерявали. Това е година на промените за вас и вие ще се развивате непрекъснато. Това, което не сте успели днес, ще успеете утре.
Годината на Жълтото куче ще бъде успешна в много направления: бизнес, творчество, създаване на нови контакти. Трябва да  действате решително и да подчините прословутата си срамежливост.


По отношение на финансовите дела наистина е необходима бдителност, защото е вероятно от прибързване или нерешителност да се стигне до загуби. В началото на годината няма да разполагате с много средства, но постепенно работата ви ще започне да се развива по-успешно, а паричните потоци ще нараснат. Правете си добре сметките и ако подхождате внимателно към разходите си, в края на годината ще имате и спестени пари.
Романтичният живот може да бъде значително спокоен, ако проявявате по-малко егоизъм.  Бъдете верни на партньора си, а ако се наложи, откровено споделяйте недоволството си от нещо. Не си позволявайте грубости – Жълтото куче не обича това.
За здравето си трябва да се грижите системно, без да се вманиачвате по диети. Постоянното здравословно хранене е достатъчно в комбинация с активно движение. И понеже като цяло сте хора, динамични и енергични, ако спрете спорта по някаква причина , е много вероятно да качите излишни килограми.

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68