Tyxo.bg counter
Зодия Маймуна през 2018

 

Проверете зодията си: Китайски зодиак

Вие, представители на зодия Маймуна, в годината на Жълтото земно куче ще бъдете твърде облагодетелствани и тя ще премине за вас с лекота. Каквито препятствия да има пред вас,  ще излизате победители и дори печеливши. Всички промени, ставащи в живота ви, ще бъдат за добро, макар че невинаги ще осъзнавате това веднага.
Известно е, че сте оптимистични и много умни, но и значително повърхностни в някои ситуации. Затова не бързайте да реагирате, а първо помислете.


Именно тази периодична повърхностност може да ви създаде непредвидени трудности на работното място. Не подценявайте служебните задължения и не си позволявайте да мързелувате. Подигравките спрямо колегите са недопустими – те ще дразнят деликатното Куче, а може и да предизвикат агресия у него – това ще означава да си търсите нова работа.
Във финансово отношение  ще постигнете добри резултати, ако не допускате необосновани решения. Късметът ще е с вас, но все пак не бързайте и не се поддавайте на емоции. Премереният риск ще ви носи ползи, още повече, че и приятелите ще ви подкрепят с разумни съвети. Вслушвайте се в тях. Харчете умерено и внимавайте, когато става дума за разходи, свързани със страстта ви към пътешествия. Всичко си има мярка – не забравяйте това.
В началото на 2018 г. е много вероятно някои представители на знака да се разделят с партньора си, но това ще бъде за добро. Като цяло обаче повечето от вас ще намерят бързо начин да избегнат самотата било с нова сериозна връзка, било с временен  флирт. И пак трябва да напомним, че не бива да се прекалява с нищо. Малко трезвост ще е добре дошла в любовния ви живот.
Здравословното състояние няма да създава особени проблеми. Едно балансирано съотношение между почивка и работа ще е достатъчна гаранция за добро здраве.

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68