Tyxo.bg counter
Хороскоп - 14 януари

Овен – 21.03 до 20.04
Имате намерение днес да проведете сериозен разговор, но няма да ви се отдаде възможност за такъв. Това ще ви напряга, но не е лошо да си помислите дали въобще трябва да водите този разговор и ще промени ли той нещо. Чувствате се обидени, пренебрегнати. По-скоро се отървете от тези мисли и се посветете на нещо по-приятно. Вечерта вече ще сте по-спокойни, обадете се на приятели, четете – така ще си възвърнете доброто самочувствие.


Телец – 21.04 до 21.05
Целия ден ще трябва да се занимавате с много сериозни дела. Не е лошо да обясните това на близките си и предимно на интимния си партньор, за да не възприема вашата съсредоточеност като пренебрежение. Няма да ви е лесно да се преборите, но ще се справите. В късните следобедни часове вече ще можете да се поотпуснете. Направете малка разходка, така ще се освободите от стреса.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Не трябва да допускате грешки място днес. Това може да се отрази на оценката отстрана на близките ви хора. Ще трябва да отделите внимание и на ваши възрастни роднини, които ще се нуждаят от помощ.
Бъдете много стриктни, ако днес работите с пари.
Вечерта е добре да останете в дома си. Не ходете сами късно по улиците, ако сте навън.

Рак – 22.06 до 22.07
Ще се чувствате сигурни в делата си и във взетите решения. Внимавайте само тази самоувереност да не ви подведе. Вслушвайте се и в съветите на близките и опитните си приятели. Ако трябва да направите някой дребен ремонт, действайте, но ако се налага да зидате и строите - откажете се.
Отделете повече внимание на децата си и ги заведете сред природата. Всички ще сте доволни.

Лъв – 23.07 до 23.08
Ще ви трябват много усилия да се справите със задачите си и с недотам голямото си желание за работа. Не трябва да се отпускате, макар че не се чувствате достатъчно енергични. Денят е важен с оглед цялата ви дейност през месеца. Някои задачи, свършени навреме, ще ви се отплатят след известен период. Не се включвайте в спорове, в кавги – това ще ви изнерви изключително много.
Имате необходимост от малко уединение. Вечерните часове ще са подходящи за това.

Дева – 24.08 до 23.09
Ще бъдете значително организирани в сутрешните часове и ще успеете да свършите по-голяма част от задачите си. Подредете правилно приоритетите си. Ако имате работа с възрастни роднини, нека тя да е до обяд. Иначе ще похабите много нерви, докато успеете да се справите с техните капризи.
Вечерта бъдете с приятели или отидете на някакво приятно занимание.

Везни – 24.09 до 23.10
Всяка ваша дума, изречена днес, може да бъде от голямо значение. Особено внимавайте, когато критикувате хората, които са ви съседи.Скоро ще трябва да уредите документация, свързана с ваши недвижими имоти, а комшиите знаят всичко. Обадете се на близък роднина, на когото сте обещали съдействие. Неделята е подходяща да изпълните обещаното, а и ще се разнообразите.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Въздържайте се от критика днес и си вършете стриктно работата, даже и да ви се струва твърде неприятна. И без това вие ще я изпълните, защо трябва да си разваляте настроението, което и без това няма да е най-добро. Все ще ви се струва, че никой друг нищо не върши в дома ви, но истината не е такава.
Излезте за час-два сред природата и спрете да се оправдавате, че е студено. Не е -20, нали.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Денят предвещава много успехи в сферата на любовта. Само не забравяйте, че имате и много отговорна служебна работа, независимо че е неделя. Опитайте се да съчетаете  нещата така, че да изживеете пълноценно любовните си радости, да изпълните всички задачи и да си разнообразите деня. Вечерта се отдайте изцяло на любимия човек, но ще е по-добре да се уедините. Пренаселените места ще ви дразнят.

Козирог – 22.12 до 20.01
Денят може да ви донесе много ползи, ако успеете да направите две неща – да не говорите много и да работите бързо и качествено.  Ще бъдете добре оценени, а много е вероятно и да ви предложат някакво бъдещо сътрудничество. Ако не сте на работа, "не стойте празни", както казва народът. Свършете нещо полезно вкъщи, разходете се с близките си хора. Бездействието днес ви е противопоказно.

Водолей – 21.01 до 19.02
Мерете си приказките днес, особено ако сте сред по-възрастни роднини. От конфликти няма да спечелите нищо, нито ще постигнете нещо с тях. Поровете се във фантазията си и ще намерите там "цял склад" с идеи, някои от които можете да реализирате, полагайки основите през днешния ден. Не пилейте пари за щяло и не щяло, после ще съжалявате за тези ненужни покупки.
Очертават се проблеми със стомаха, така че внимавайте какво ядете.

Риби – 20.02 до 20.03
Неделният ден ще мине под знака на финансовите ви дела. Възможно е да претърпите финансови загуби, ако подцените ситуациите около вашия бизнес. Мислете, съветвайте се, не се впускайте в сделки, за които нямате сигурна информация. Можете да извлечете полза от сътрудничество с опитни хора.
Поне в следобедните часове излезте на една по-дълга разходка, за да се разтоварите от напрежението.

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68