Tyxo.bg counter
Зодия Петел през 2018

Проверете зодията си: Китайски зодиак

Вие, представители на зодия Петел, ще имате сложни преживявания в годината на Жълтото куче. Трябва да сте внимателни, защото и без това характерът ви е доста противоречив. Много от проблемите, които ще възникнат, могат да бъдат разрешени благополучно, ако смирите малко гордостта си и овладеете емоциите си.
В кариерата ви ще има периоди на възход и провали, но нищо фатално няма да се случи. Макар че понякога ще ви е скучно, особено в първата половина на годината, ще трябва да си вършите работата стриктно, за да не усложнявате собствения си живот. Не ви съветваме да сменяте работа си, независимо че това е година на промените.


Финансовото ви положение ще е стабилно и пари няма да ви липсват, но това не означава да пилеете средствата си. Отлично ще бъде, ако изчистите всички задължения към банките и приятелите и разполагате разумно с личните си средства. Можете да си позволите едно дълго и приятно пътуване в чужбина, но не влагайте пари в мебели, ремонти и други по-едри вещи. Първо мислете дали това наистина ви е нужно, или просто сте се поддали на капризите си.
В сферата на любовта всички промени ще бъдат за добро. Освободете се от колебания и оставете сърцето да ви води. То ще ви покаже дали трябва да укрепите дадена връзка, да я надградите или пък да я прекратите. Не се страхувайте от новото, което ви предстои.
Здравето ви ще бъде отлично и ако живеете с позитивни нагласи, в това отношение няма за какво да се тревожите. Много добър вариант ще бъде за вашата динамична натура да се заемете по-редовно с някакви тренировки. Изберете нещо, което наистина ще ви доставя удоволствие, но не отдавайте предпочитания на тежки силови занимания.

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68