Tyxo.bg counter
Зодия Куче през 2018

Проверете зодията си: Китайски зодиак

Вие, представители на зодия Куче, през 2018 година ще бъдете твърде спокойни и ще можете да се отдадете изцяло на личните си интереси. Не ви очакват някакви кардинални промени, но това не означава, че трябва да мързелувате и да се откажете от целите си. Ако сте последователни и целеустремени, макар и бавно ще напредвате в кариерата си, ще заслужите признание и уважение. Не поемайте чужди ангажименти, въпреки че много хора ще се опитат да ви прехвърлят своите задачи, мислейки, че сте лесна плячка. Те просто не съзнават, че под привидната ви мекота, сте един трезвомислещ и твърд човек.


Ще ви се отдаде шанс да повишите образованието и квалификацията си. Не го пропускайте, защото в края на годината вече ще започнете да мислите за нова служебна позиция и ще положите начало на планове, които ще реализирате в началото на 2019.
В интимната сфера също не се очертават големи промени, но винаги трябва да се съобразявате с любимия човек, независимо дали сте семейни или не. За вас това няма да е много трудно, тъкмо обратното - ще ви носи радост и удоволствие, макар че няма да давате видим израз на тези си чувства. Тъй като финансовото ви положение ще е стабилно, бихте могли да предприемете с любимия човек пътешествие в чужбина, но помнете, че то не бива да е в горещите страни. По-добре ще е да изберете почивка в планината.

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68