Tyxo.bg counter
Зодия Глиган през 2018

Проверете зодията си: Китайски зодиак

Вие, представители на зодия Глиган, ще бъдете големи късметлии в годината на Жълтото земно куче. Независимо от някои трудности, накрая ще излезете победители от всяка ситуация, но никога не бива да се предавате. Последователност, борбеност, уважение към хората - това са трите ключа към успеха през 2018. Не допускайте колебливост. Нищо не бива да ви плаши и да ви подтиква да приемате ситуациите, без да положите усилия да ги промените към добро.
На работното си място ще се чувствате достатъчно уверени в знанията и опита си. Остава да преодолеете интригантството на някои от колегите си и да покажете, че сте човек, когото трябва да подценяват.


В годината на Жълтото куче ще имате стабилно финансово положение, но това не е достатъчно. При добро планиране можете и да спестите значително голяма сума, която да инвестирате в печеливши проекти. Трябва обаче да сте много внимателни и да преценявате в какво да влагате средства, с кого да си сътрудничите. Има опасност да ви измамят и някой друг да се облагодетелства за ваша сметка. По-добре ще е да си наемете финансов консултант, ако имате колебания в собствената си способност да осъществите проектите си.
В сферата на любовта ви очакват големи емоции, да не кажем "твърде" големи. Не се поддавайте на всички любовни вълнения, проявете малко разум, ако някой започне да говори за брак. Няма нищо лошо да свържете живота си с някого, но помислете дали обича вас или има някаква материална изгода. И не бъркайте флирта с любов.
Като цяло няма да имате проблеми със здравето, но е редно да контролирате храненето си, тъй като много лесно можете да повишите теглото си значително.
А сами си знаете, че лесно качвате килограми, но трудно ги сваляте.

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68