Tyxo.bg counter
Водолей - хороскоп за февруари 2018

Месец февруари на 2018 година ще е благоприятен за всички Водолеи, ако самите те положат повече усилия да тласнат съдбата си в своя полза. Вие, представители на този знак, трябва да знаете, че въпреки късмета, който ще ви съпътства, не е редно да се впускате в нови начинания, преди да сте довършили най-неотложните си задачи.
Хората, занимаващи се с частен бизнес, е необходимо да изчистят старите си задължения, преди да започнат нещо ново. Колкото и да ви се струват примамливи някои предложения, бъдете по-реалистични и не се поддавайте на авантюризъм. Можете да се окажете в много трудна ситуация поради недостиг на пари, ако се захванете с много работи наведнъж.


В служебните дела началото на месеца ще бъде значително по-трудно, но трябва да сте стриктни, ако не искате да си навлечете гнева на началниците си. Постепенно всичко ще потръгне. За много от представителите на знака ще се отвори възможност за смяна на работното място, но ако това е свързано само с по-висока заплата, не бързайте. Проучете точно какви ще са задълженията ви, с кого ще работите.
В личен план ще имате много динамичен живот; нови запознанства, пътувания до различни места и срещи с приятели и роднини. Колкото и да са приятни всички тези мероприятия, те не бива да пречат на работата ви.
В сферата на любовта обаче трябва да сте много внимателни. Любовният ви живот може да е много интензивен, но в никакъв случай не е нужно всяка връзка да бъде афиширана. Не бързайте да показвате пред приятели и връзки всеки, с когото имате интимни отношения, за да не се чудите как да обясните после, че всичко е било „недотам сериозно“.
Бъдете внимателни към здравето си, тъй като ви очакват изненадващи проблеми. Не е изключено често да ви боли глава, да ви се вие свят, а да не сте в състояние да установите защо. На първо място си помислете дали правилно балансирате активния си личен живот, напрегнатата работа и времето за отдих. Спете достатъчно и контролирайте дали пиете достатъчно течности.

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68