Tyxo.bg counter
Хороскоп - 8 февруари

Овен – 21.03 до 20.04
Денят няма да е много интересен за вас, но ще имате значително сериозна работа. Независимо от голямата си ангажираност, бъдете добронамерени и не критикувайте всички. Не отстъпвайте и от решения, които сте обмислили добре и за които сте сигурни, че са правилни. При срещи с приятели бъдете по-въздържани – не всички мислят като вас, а понякога май не разбирате това.
Не се сърдете постоянно за нещо на любимия човек, а изяснете какво ви дразни в поведението му. Тази вечер можете да направите това в един спокоен разговор.Телец – 21.04 до 21.05
Ще изпадате днес в много противоречиви настроения – от голямо въодушевление до самосъжаление и песимизъм. Денят ще е благоприятен за делови и сериозни занимания, но вие няма да успявате да се съсредоточите напълно. Избягвайте дълги разговори с непознати, защото това ще ви донесе допълнително напрежение.
Ако имате нужда да споделите нещо, говорете с близък и доверен човек.
Нервната ви система има нужда от успокоение и това няма да стане с алкохол.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Настроени сте много мечтателно, но ще ви се наложи да се завърнете към реалността, защото имате някои неотложни ангажименти. Четвъртък е все още средата на работната седмица, а задачите ви не са малко. Свършете ги в часовете до обяд, а следобед се отдайте на мечтите си.
Очаквате романтични преживявания с постоянния си партньор и те могат да се реализират в късните часове на деня.

Рак – 22.06 до 22.07
Днес ще имате значително силна енергия, но внимавайте да не ви обхване желание да се разпореждате с всичко и да критикувате всички. Бъдете по-сдържани към околните, защото може да чуете значително негативни оценки за себе си. Занимавайте с приятни за вас неща и оставете другите да си вършат работата.
Има опасност да се простудите, ако не престанете да ходите облечени като през юни.

Лъв – 23.07 до 23.08
През днешния ден ще имате положителни емоции, ако успеете да се настроите позитивно. Ако обаче още от сутринта настроението ви се развали, е много вероятно през целия ден да сте раздразнителни. Денят е подходящ за занимание с делови дейности, защото духовната ви енергия е силна. Ако получите прозрения за бизнеса си, не ги забравяйте, те ще ви донесат печалби.
Тежки физически дейности не са препоръчителни, но пълното бездействие ще е по-лош вариант.

Дева – 24.08 до 23.09
За вас днес ще важи поговорката „Денят се познава от сутринта.” Настройте се позитивно, не допускайте тягостни мисли и ще прекарате един хубав ден.  Няма да имате много тежки служебни задачи, но дори да получите такива, бързо ще се справите. Не искайте пари от роднините, не им обещавайте нищо, просто засвидетелствайте уважението си, когато се чуете или видите с тях. Повече мислете как да зарадвате любимия човек в месеца на любовта.

Везни – 24.09 до 23.10
Денят ще е твърде натоварен за вас с много разнообразни задачи. Вероятно ще изпитате и досада от някои занимания, но това пък не ви е за първи път. Ще се справите, ако успеете да настроите съзнанието си философски. Радостни новини ще ви ободрят и ще ви дадат импулс за работа.
Усещане за самота ще ви налегне късно вечерта. Ще потърсите начин да се свържете със старата си любов, но това ще е грешка.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Не можете днес да избягате от себе си и от противоречивите си настроения. Ще бъдете ту значително раздразнителни, ту прекалено весели и напористи. Сами си причинявате главоболия, като не можете да вземете решения по някои въпроси и се раздвоявате. Срещнете се с добри приятели, обсъдете някои от проблемите си с тях и установете точно мнението си. Отхвърлете от съзнанието си някои от постоянно занимаващите ви мисли, това е въпрос на точна позиция. Планирате твърде далечни събития и мислите твърде много за пари. Не прибързвайте, нещата си идват по местата, когато им дойде времето.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Денят обещава да е приятен и интересен, ако съумеете да се справите с капризите си. Ще имате много интересни идеи, но все пак се сетете, че не всичко, което човек мечтае, може да се осъществи. Ще се видите със стари познати, но не им доверявайте романтичните си преживявания.
Денят е много добър за спортни занимания с по-леко натоварване. Пазете очите си от преумора днес.

Козирог – 22.12 до 20.01
Днес се отдайте на активна работа и не се занимавайте празни приказки. Срещи с жизнерадостни хора ще са ви от голяма полза. Не се оплаквайте, не мрънкайте пред приятелите си. Важно е да не разкривате чужди тайни, за да не загубите доверието на хора, на които принципно държите.
Една малка, но много приятна вест ще ви зарадва късно вечерта.

Водолей – 21.01 до 19.02
Имате силна енергия днес, само внимавайте накъде ще я насочите. Бихте могли да сте много позитивни, мили и приятни за околните, но е възможно да се превърнете в един раздразнителен човек, готов да се кара с всеки и за всичко. Настроението ви зависи от самите вас, не си го разваляйте. Срещи с жизнерадостни и позитивни хора ще са ви от полза.

Риби – 20.02 до 20.03
Днес ще бъдете с много силна духовна енергия, използвайте я да усвоите знания, да осмислите сложна информация, да планирате някои важни неща. Работете предимно до обяд, а следобеда посветете на разходки и среща с приятели. Така ще установите един добър баланс на енергийните нива в организма си. Не бъдете прекалено критични към близките си, отминете някои дребни прояви на несръчност.


 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68