Tyxo.bg counter
Хороскоп - 9 февруари

Овен – 21.03 до 20.04
Днес можете да си помечтаете, да изградите планове за своето бъдеще, но не предприемайте нищо в делови план. Пазете се от конфликти, не бъдете заядливи, а ако някой се опита да ви предизвика, не му обръщайте внимание. Ако можете, го успокойте с шега или внимателен съвет. Не трябва да допускате никакви сблъсъци, особено в семейството.

Телец – 21.04 до 21.05
В много весело настроение ще сте днес, но е възможно да изпитате и разочарования. Не им придавайте голямо значение. Престорете се, че не забелязвате, ако околните се дразнят от дребни неща. Можете да си градите каквито искате планове, но реализацията им трябва да поизчака.
Добре ще ви се отрази да общувате с по-млади хора.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Постарайте се през деня да не вършите изтощителна работа, починете си в следобедните часове. Мечтайте си, правете си планове за приятни моменти. По никакъв повод не се конфронтирайте с никого. Контрирайте опити да ви въвлекат в политически спорове, само ще си развалите настроението.
Не пийте силни алкохолни напитки.

Рак – 22.06 до 22.07
Малко объркани ще сте в този ден. От една страна ще сте изпълнени с приятни мисли, а от друга сте склонни постоянно да капризничите. Трябва да се справите с тези противоречия,  иначе има опасност да прекарате един труден ден. Не бъдете настроени егоистично, не смятайте, че хората от семейството са ви задължени абсолютно за всичко.
Погрижете се да сте в обкръжение на свои връстници или по-млади хора. Това ще ви помогне да се чувствате в свои води.

Лъв – 23.07 до 23.08
Не предприемайте важни дела днес, макар че при вас те ще завършат успешно, но просто ще трябва да положите максимум усилия. По-добре ще е да си направите планове за бъдещето, да предвидите как да протекат някои делови срещи в близките дни. Има вероятност да ви предложат подкрепа в делови план, не бързайте да я отхвърляте. Може да се окаже много полезна.

Дева – 24.08 до 23.09
Няма да сте настроени за работа в този ден. Не е лошо обаче да разгледате внимателно задачите си. Все пак петък не означава почивен ден. Помислете дали не изпускате нещо важно, което може да повлияе на всичките ви планове за месеца.
Не обръщайте внимание на хора, които ще се опитват да ви дразнят умишлено.

Везни – 24.09 до 23.10
За вас денят е благоприятен, но не се претоварвайте с работа. Очертава се ползотворно запознанство с хора, които ще ви дадат полезни идеи в делово отношение. Имайте предвид тези предложения, но не ги приемайте на момента. Трябва да проучите нещата по-детайлно. Възможно е да се въодушевите твърде много и да забравите за здравия разум.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Днес няма да ви се върши нищо и ще ви се иска да сте вече в почивка. Трябва да се заставите обаче да бъдете в добра кондиция на работното си място. Приятни вълнения ще изживеете по повод признание на началниците ви за добре свършена през седмицата работа.
В романтичния ви живот има застой, но сами сте си виновни. Не се изолирайте от приятелите си и от любимия човек.

Стрелец – 23.11 до 21.12
В този петъчен ден ще сте много жизнерадостни. До обяд можете да обмислите предстоящите си делови задачи за другата седмица, денят е подходящ да планирате. Бъдете отворени към идеи от страна на околните, но не изпадайте във въодушевление.
Не злоупотребявайте с алкохола.

Козирог – 22.12 до 20.01
Днес се погрижете да запазите добро настроение, не се поддавайте на недоволството си и желанието да зарежете всичко. Приобщете се към  настроенията на колегите си, които искат се повеселят в следобедните часове. Малко сте нервни, но това не означава, че трябва да  имате тягостни мисли. Добре ще ви се отрази малко физически труд на открито.

Водолей – 21.01 до 19.02
Имайте предвид, че е възможно плановете ви да се провалят и да прекарате деня затънали в работни задължения. Вместо да недоволствате и да обвинявате някого, се съсредоточете и отхвърлете бързо ангажиментите си. В следобедните часове ще можете да си отдъхнете от служебни ангажименти, но само ако сте организирали добре сутринта.

Риби – 20.02 – 20.03
Внимавайте днес да не изпаднете в някакви крайности и да се разочаровате от хората около себе си. Каквото и да се случи, дръжте си устата затворена. Приемете нещата такива, каквито са. От самите вас зависи как ще мине денят ви. Положително ще ви се отрази общуването с деца и по-млади хора.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68