Tyxo.bg counter
Хороскоп - 10 февруари

Овен – 21.03 до 20.04
В тази събота работата няма да ви върви особено добре, но в любовта може да ви споходи голяма радост. Занимавайте се с по-творчески неща, ще имате повече успех. Можете да направите интересни проекти, да фантазирате, макар че това не е силната ви страна.
Пазете се от конфликти днес, не проявявайте сприхавост.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес е ден, в който трябва много сериозно да владеете емоциите си. Наистина ви се струпват много задачи, но с нервничене няма да ги решите. Съществува голяма опасност да обидите хората, с които работите. Интуицията ви е много силна, доверете й се, особено когато ви подсказва, че трябва да замълчите.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Денят е хубав за вас във всяко отношение. Редувайте физически труд с умствен, имате много енергия. Съвсем леко ще се справяте с най-разнообразни задачи. Излъчвате жизненост, омагьосвате околните, заразявате ги с настроението си. Жените ще бъдат обект на възхищение. Няма да им липсват помощници и романтични предложения.

Рак – 22.06 до 22.07
Днес много дейности от ежедневието ще ви се видят досадни и скучни. Вършете само най-наложителното. Отдайте се на по-приятни занимания, защото има опасност да се изнервите от досадата. Помислете как да зарадвате любимия човек, без да нарушавате чувството си за естетика.

Лъв – 23.07 до 23.08
Склонни сте към прибързаност, има опасност да проявите грубост и агресивност към  близките си. Овладейте емоциите си. Натоварете се с физическа дейност, спортувайте - трябва да изразходите енергията си. Бъдете внимателни, докато пътувате, и се въздържайте от пререкания с други шофьори. 
Пазете се от порязвания и охлузвания.

Дева – 24.08 до 23.09
Днес ще сте разсеяни и прибързани във всичко. Някаква тревога ще ви обхване по повод важна бъдеща дейност в семейството, помислете има ли сериозни причини да се притесняват. Може би интуицията ви подсказва нещо и бихте могли да внесете изменения в плановете си.

Везни – 24.09 до 23.10
През целия ден  няма да можете да се съсредоточите. Обхванала ви е апатия, ще се занимавате се с безсмислени неща. С агресия няма да решите нито един от проблемите си днес. Ще е по-добре да овладеете напрежението си. Има опасност да изпаднете в нервна криза, ако не намерите начин да се разтоварите. Идете на кино, на изложба – изкуството ще ви подейства добре.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Днес ще се държите малко странно. Няма да ви дразнят ситуации, които друг път ви изкарват от равновесие. Ще правите, каквото си наумите, но все пак се въздържайте да налагате грубо волята си над околните. В любовния живот – нищо ново, а вас започва да ви обхваща досада от поведението на партньора. Замълчете, не коментирайте това точно в този ден.

Стрелец – 23.11 до 21.12
През днешния ден е по-добре повече да работите и по-малко да говорите. Ако се съсредоточите, ще свършите важни неща, които ще ви донесат и парични постъпления. Контролирайте емоциите си, не критикувайте постоянно другите, не изяснявайте отношения нито на служебното място, нито в семейството.

Козирог – 22.12 до 20.01
Днес ще бъдете много динамични, но трудно ще организирате нещата си. Ако успеете да преодолеете прибързаността си, ще свършите успешно много от задачите си, което ще ви освободи време в идващите дни.  Не критикувайте близките си и спрете да ги натоварвате със съвети, които не ви искат.

Водолей – 21.01 до 19.02
Изпълнени сте с енергия, имате намерение да направите съществени промени в живота си, но внимавайте да не извършете необмислени постъпки. Днес не е ден за кардинални промени. Можете да обсъдите плановете си с добри приятели. Изслушайте ги внимателно и обмислете съветите им.

Риби – 20.02 до 20.03
През целия ден няма да намерите емоционално равновесие. Дразните се, че нещата ви не се получават както искате, но вината е във вашата нетърпеливост. Същото е и положението в любовните ви преживявания. Проявете търпение и такт, не изисквайте от партньора да мисли като вас, да се съгласява с всяко ваше решение.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68