Tyxo.bg counter
Хороскоп - 11 февруари

Овен – 21.03 до 20.04
Ще бъде прекрасен ден, макар че имате да вършите много работа. Не се мръщете, ако възрастни роднини ви поканят да им помогнете. Проявете нужното търпение и каквото и да правите, вършете го с любов и желание. Пътуванията ще са успешни и ще ви донесат приятни изживявания. Добре ще е да излезете сред природата с близките си хора, дори да ви е изненадал днес февруарският сняг.

Телец – 21.04 до 21.05
През целия ден ще сте малко разсеяни, ще фантазирате. Много добър вариант за вас е да се занимавате с нещо, което ще ви позволи да проявите творчество. Ще имате много интересни идеи за промени в дома си, но не се захващайте с ремонтни дейности. Подредете библиотеката си, направете дребни размествания. Не бездействайте – това ще ви изнерви.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Денят ще ви донесе много положителни преживявания, но проявете повече внимание към постоянния си партньор. Вероятни са леки спречквания по повод вашето отношение към него,  което той би могъл да схване като пренебрежение. Внимавайте с увлеченията си да харчите пари. Неделята е благоприятна да подредите албуми, библиотеката си, гардеробите.

Рак – 22.06 до 22.07
Днес ще бъде един весел и приятен ден за вас. Занимавайте се само с интересни за вас дейности. Идете на разходка, работете на открито макар и за кратко. Не пилейте пари, но и не ставайте скъперници. Привечер ще ви е приятно да се видите с приятели, чиито интереси са и ваши. Вашето обаяние ще очарова всички в този ден.

Лъв – 23.07 до 23.08
Обхванати сте от въодушевление  да посетите нови места. Няма да е лошо да помислите за красиви природни кътчета. Не злоупотребявайте с алкохола – здравето ви може да се влоши, ако прекалите с пиенето. Добре ще да бъдете с приятели, които също като вас са почитатели на природните красоти и пътешествията.

Дева – 24.08 до 23.09
Отдайте се на приятни занимания, разхождайте се, срещнете се с приятели, посетете възрастни роднини. Не се опитвайте днес да лъжете за каквото и да било - ще ви разобличат безмилостно. Някои ваши действия могат да се окажат необмислени от гледна точка на парите – не бъдете стиснати, но и не пилейте с лека ръка. Привечер ви очаква романтична среща, но не се застоявайте до късно извън дома си.

Везни – 24.09 до 23.10
Денят ще ви поднесе няколко изненади, но няма да преживеете кой знае какви вълнения. Внимавайте какво вършите из дома си. Не правете големи ремонти и размествания. Не мислете постоянно за пари и придобиване на материални веещи – нищо няма да измислите, а ще се подтиснете, че нямате нужните средства. Избягвайте да контактувате с непознати хора днес.

Скорпион – 24.10 до 22.11
И да сте имали други планове за този ден, ще трябва да го посветите на възрастните си роднини. Те имат нужда от вашата помощ. Не коментирайте промените в заплануваното от вас за неделния ден, за да не ги тревожите. А каквото сте имали да вършите, оставете за през седмицата - няма нищо толкова спешно.
Освободете съзнанието си от мисли за миналото. Гледайте напред.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Денят ще е забавен, ако от сутринта не се ядосате със служебен проблем. Не обръщайте внимание на дребни неудачи. Като цяло неделята е благоприятна за всичко, което искате да направите. Само ви трябва спокойствие.
Можете да се занимавате със спортни дейности, ще има добри резултати. Късно вечерта ще получите интересно предложение.

Козирог – 22.12 до 20.01
Излезте сред природата. Бъдете целия ден само с хора, които истински уважавате – в противен случай ще станете раздразнителни. Вечерта е възможно да се самопоканят далечни роднини, но най-добре е да измислите повод и да не ги приемате, поне в този ден.
Не подценявайте студа и се обличайте подходящо за температурите навън, защото сте уязвими за простуда.

Водолей – 21.01 до 19.02
Отдайте се на почивка и се срещнете с приятни за вас хора. Не е желателно да прекарате деня си пред телевизора или компютъра. Излезте навън. Позволете си и някой дребен подарък – имате нужда да се поглезите с нещо, което да ви зарадва. Хубавата музика също може да подобри настроението ви.

Риби – 20.02 до 20.03
Колкото и да се опитвате, няма да се отървете от досадни хора днес. Компенсирайте неприятните емоции с една дълга разходка из природата. Отдайте се на своите мисли, уединете се, макар и за малко. Не правете планове за големи покупки – всяко нещо с времето си.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68