Tyxo.bg counter
Кое цвете сте според зодията

Овен – Ирис (Перуника)

Подобно на цветето Ирис хората от тази зодия се отличават с красота, изисканост, любов към изящното, но могат да бъдат и леко недодялани в поведението си. За тях е характерна страст, която влагат във всичко, което вършат. Но страстите им както бързо пламват, така и бързо гаснат. Винаги бързат да се втурнат в ново приключение. Това понякога носи и много негативи - оставят недовършени дела, губят доверието на околните. Добре ще е да са сред хора, които са по-последователни, дори леко консервативни.

 

 

Телец – Лайка

Лайката се харесва на мнозина, които дори не се замислят точно защо. За хората от тази зодия  е характерна някаква специфична привлекателност. На пръв поглед те не притежават нещо изключително, но природата ги е дарила с някакъв странен магнетизъм. Всеки, станал приятел с тях, се чувства щастлив и цени дружбата им. Обаяние им е силно, а те дори не се мъчат да спечелят симпатизанти. Само, който познава добре хората от тази зодия, знае, че те всъщност са силни личности, последователни и упорити.

 

 

 

Близнаци – Камбанки

Нежни и изящни Камбанките често са наричани „градинско бижу“. Множеството цветчета са красиви, както и хората от тази зодия. Растението може да се отглежда навън и в закрити много светли помещения, което подсказва колко гъвкави са Близнаците, които обичат да участват във всичко. Те трябва да са в светлината на прожекторите. Понякога дори изказват мнения по въпроси, за които не са достатъчно подготвени, но умело си придават вид на знаещи.  Ако искате да ви се даде съвет, попитайте ги. Ще получите и съвети, и подробни указания, и предложения как да решите проблема. Дори за миг няма да им мине през ума, че прекаляват.

 

 

Рак, Лъв, Дева

Везни, Скорпион, Стрелец

Козирог, Водолей, Риби

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68