Tyxo.bg counter
Хороскоп - 12 февруари

Овен – 21.03 до 20.04
Бъдете много внимателни на работното си място в този понеделник. С необмислени приказки можете да предизвикате негодувание срещу себе си. Трябва да организирате скорошно пътуване - направете това днес следобед. Недостигът на финансови средства ви изнервя твърде много, но ще съумеете да се справите с помощта на възрастни роднини.
Погрижете се за отношенията си с любимия човек. Той очаква от вас една очарователна вечер.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес за разлика от много хора ще бъдете в отлична физическа форма, ще работите много бързо и точно. Преките ви началници ще оценят високо качествата ви. Ако се занимавате с частен бизнес, е възможно да реализирате много добра печалба. Не пилейте парите, ще ви трябват само след ден-два.
Очакват ви интересни романтични преживявания тази вечер.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Неприятно ще бъдете изненадани от непочтеността на бизнес партньор или колега, с когото имате общ проект. По-добре ще е да си направите съответните изводи, но да не правите скандал. Не давайте гласност на случилото се. Постарайте се да се оправите в новата ситуация, без да допускате големи загуби.
Мил жест от любимия човек ще ви донесе голяма радост. Изживейте миговете на щастие.

Рак – 22.06 до 22.07
Не бързайте да вземате важни решения. Много важно е да не се поддавате на никакви емоции, на никакви увещания или чувства за дълг спрямо някого. Действайте по съвест и професионално. Вечерта напрежението между вас и интимния ви партньор може да нарасне до голям скандал – не е желателно да допускате подобна ситуация. Просто си замълчете в конфузната ситуация.

Лъв – 23.07 до 23.08
Днес ще се наложи да се потрудите много. Почнете от онези задачи, които не сте довършили през миналата седмица. Вероятна е една сериозна проверка отстрана на началниците ви. Посрещнете всичко спокойно и не показвайте нервност.
Вечерта в семейството ви е възможен малък спор по ваша причина - не си изкарвайте на близките напрежението от работата.

Дева – 24.08 до 23.09
Очаква ви един успешен ден, особено ако се занимавате с математика, компютърни технологии, счетоводство, търговия. За в бъдеще финансовото ви благополучие може да зависи от представянето ви днес пред по-висши инстанции. Бъдете търпеливи, изчаквайте събеседниците ви да кажат всичко, което сметнат за нужно и тогава изложете своето мнение. Ще получите официална похвала, която ще ви достави голямо удоволствие.

Везни – 24.09 до 23.10
Денят ви ще бъде изпълнен с успешни начинания по отношение на деловите ви ангажименти. В личен план обаче може да претърпите известни разочарования във връзка с поведението на близки хора. Не бързайте да ги съдите. Изслушайте мотивите им и тогава решавайте как да постъпите.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Нови задачи ще ви затрупат още от първите часове на деня. Опитайте се да се разтоварите от някои. Нека всеки си върши работата - не поемайте чужди задължения. Ако си премълчите, може да се наложи да работите извънредно.
Стара болка в кръста ще напомни за себе си и ако не реагирате навреме, дълго ще патите от нея.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Днес бъдете дейни, за да се справите със задачите си. Не спорете с началниците си, че ви възлагат допълнителна работа. Ще ви се плати добре, когато приключите. Умувате дали да участвате в интересен проект – участвайте, но не показвайте претенции за лидерската позиция.
Вечерта се очертава интересно романтично преживяване.

Козирог – 22.12 до 20.01
Сутринта ще се справите бързо и успешно със задачите си. Ще бъдете в емоционален подем. В следобедните часове ще се чувствате уморени и раздразнителни. Не допускайте да развалите отношенията си с колегите. Ще ви предложат командировка за няколко дни. Не отказвайте веднага, може да се окаже интересно пътуване.

Водолей – 21.01 до 19.02
Ще ви бъде малко трудно в този работен ден. Няма да успявате да се съсредоточите върху текущите си задачи, а и те са твърде много. Потърсете начин да си осигурите спокойно място за работа днес, тъй като около вас ще бъде твърде шумно, ще възникват дребнави скандали. Не сте си починали добре и ще бъдете малко изнервени. По-добре ще е да оставите някои от ангажиментите си за следващите дни. Ако не е наложително, не правете публични изказвания до обяд.
Късно вечерта е възможно силно главоболие.

Риби – 20.02 до 20.03
Внимавайте през деня по отношение на деловите си контакти. Вероятни са значителни недоразумения. Не влизайте в конфликти с никого. Не започвайте нови начинания и избягвайте да водите преговори. Вечерта откажете покана за гостуване, останете в дома си и се занимавайте с приятни за вас неща.
Любимият човек ще ви бъде най-добрата компания тази вечер.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68