Tyxo.bg counter
Кое цвете сте според зодията 2

Рак – Роза

Розата е символ на любов и нежност. Подобно на това изящно цвете хората от зодия Рак са носители на много положителни качества. Те са чувствителни, внимателни към околните. Очарованието им е голямо и е удоволствие да се общува с тях. Имат силна интуиция и е трудно да бъдат излъгани. Тяхната сантименталност ги подтиква да бъдат безкрайно привързани към близки и приятели. Проявяват духовна щедрост към хората, които обичат, но не е желателно да измамите доверието им. Тогава се затварят себе си и просто ви игнорират, макар че никога няма да изрекат обидна дума. Винаги може да се разчита на представителите на знака Рак, когато става дума за морална подкрепа. Никога не си въобразявайте, че са слаби по характер, защото ще бъдете изненадани – с безкрайна упоритост те постигат целите си.

 

 

Лъв - Лилия

Лилията е едно уникално цвете, излъчващо царственост, но е и безкрайно променлива, каквито са и хората от зодия Лъв. Надарени с творчески талант, с обаяние и духовна щедрост, Лъвовете са твърде интересни за околните. Те привличат с уменията си да ръководят, да генерират идеи, да увличат другите, но всъщност невинаги може да се разчита на тях. Склонни са към леност и горделивост. Обичат да ги ласкаят и силно страдат, ако не получат внимание от близки и приятели. Ако сте в близост до представител на зодията, не забравяйте, че всяко пренебрежение към него може да ви струва скъпо. Както се възхищавате на красивата лилия, така трябва да изказвате възторг и към всичко, което Лъвът предлага или прави.

 

 

Дева – Орхидея

Орхидеята е едно от най-прекрасните цветя, но изисква много грижи, за да покаже напълно своя блясък. Никак не е случаен фактът, че именно тя е цветето на зодия Дева. Представителите на този знак са привидно затворени и скромни хора, но всъщност имат огромен потенциал и нежна чувствителност. Те обичат реда, мира, спокойствието, мразят конфликтите, но зад всичко това се крие голяма упоритост и всеотдайност. Не обичат да са в центъра на вниманието, но искрено се радват, когато разберат, че околните ги ценят. Тогава могат да направят огромни жертви за човека, който е спечелил доверието им. На тях може да се разчита за всичко, стига веднъж да докажете лоялността си.

 

 

Овен, Телец, Близнаци

Везни, Скорпион, Стрелец

Козирог, Водолей, Риби


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68