Tyxo.bg counter
Кое цвете сте според зодията 3

Везни – Теменуга

Теменугите са красиви и приветливи цветя, каквито са и представителите на зодия Везни. Мечтателни, отзивчиви, открити, представителите на знак Везни са твърде привлекателни за всички. Понякога е трудно да се определи с какво точно те привличат хората. Когато в една компания възникнат спорове, Везните са тези, които омиротворяват всички. Справедливостта им е пословична и затова всички им вярват, когато са в ролята на арбитри. Но като теменугите те са прекалено чувствителни и често проявяват нерешителност и прекалена предпазливост. Истината е, че не държат на обещанията си достатъчно, не защото искат да измамят някого, а поради своята несериозност. Нужен им е по-голям самоконтрол, за да доведат докрай целите си.

 

 

 

Скорпион – Кактус

Кактусите не са любимите растения на мнозина, но това е защото хората не познават истинската им красота. Така е и с представителите на знака Скорпион. Дори години наред да общувате с един Скорпион, ще бъде трудно да го опознаете. Той просто не желае да бъде опознат. Изключително прозорливи, смели, умни и понякога грубо безцеремонни, представителите на знака респектират околните. Чувството им за хумор е твърде специфично и може да бъде разбрано само от интелект, който е равен на техния. Не се опитвайте да излъжете Скорпиона, той инстинктивно усеща измамата, а реши ли да ви разобличи, ще съжалявате дълго за опита си. Трябва да знаете обаче, че допусне ли ви до себе си, обикне ли ви истински, сте намерили верен приятел, способен да ви помага, брани и закриля докрай. И тогава може да проумеете, че и кактусът е цвете, и то с невероятно красив цвят.

 

Стрелец - Карамфил

Карамфилът е едно красиво, уханно цвете, което се отличава и с голяма жизнена устойчивост. Представителите на зодия Стрелец са също толкова чаровни и духовно силни хора. За тях свободата е нещо свещено.  Винаги търсещи по-високи цели, умни, жизнени, те могат да разгърнат огромния си потенциал само ако се чувстват неограничени. В противен случай могат да станат дребнави и заядливи, да се борят с всякакви средства, докато отхвърлят всяко посегателство над свободата си. Стрелците са ведри, щедри, честни, но едновременно с това недостатъчно тактични и вироглави. Обичат да поучават, но не понасят да бъдат поучавани. Най-непоносимият човешки порок за тях е предателството, което няма да простят на никого. Не си помисляйте да предадете един Стрелец, защото ще си спечелите враг, който никак не е за подценяване – върху вас може да се стовари цялата мощ на един интелигентен, изобретателен и смел човек, за когото е недопустимо да губи битка.

Овен, Телец, Близнаци

Рак, Лъв, Дева

Козирог, Водолей, Риби


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68