Tyxo.bg counter
Хороскоп - 13 февруари

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ви ще е много разнообразен от гледна точка на емоции. Като започнете от дребни ядове сутринта, ще свършите с приятни вълнения сред приятели в късните вечерни часове. Днес ще се убедите в лоялността на ваш съсед и наистина му благодарете за това.
Не употребявайте алкохол в големи количества, особено ако усещате известна физическа слабост и отпадналост.

Телец – 21.04 до 21.05
Не започвайте от сутринта да се тормозите за нещо, което трябва да свършите. Всичко ще се развие благоприятно, без дори да положите максимални усилия. Бъдете по-ведри. Вечерта ви очакват приятни изненади, ако посетите културно мероприятие. Не бързайте да коментирате някои постъпки на любимия човек. Времето ще покаже дали е сгрешил, или не.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Не се опитвайте да разрешите всички семейни проблеми днес. Това няма да стане. Бъдете методични, изградете план какво да предприемете по някои важни въпроси. Не изоставяйте напълно служебните си задължения. Ако се чувствате несъсредоточени, помолете колеги да ви помогнат. Никой няма да ви откаже.

Рак – 22.06 до 22.07
Ще успеете да се справите с това, което сте планирали за деня, но помнете, че не бива да споделяте с непознати. Трябва да различавате съюзниците си от хората, които не са безкористни спрямо вас. Колкото и да вие неприятно, ще бъдете ангажирани с много служебна работа.
Вълнувате се силно от романтични чувства, но не бъдете нетърпеливи.

Лъв – 23.07 до 23.08
Не се учудвайте ако днес печелите в едно, а губите в друго. До известна степен сами сте си виновни, защото сте създали вече предпоставки за подобно развитие на събитията. Късно вечерта ще бъдете в много нестабилно емоционално състояние. Макар че е още началото на седмицата, се чувствате изморени и това е причина за емоционален дисбаланс. Променете навиците си за сън и почивка.

Дева – 24.08 до 23.09
Ако от сутринта си поставите за цел да разрешите отдавна занимаващ ви проблем, днес можете да направите това успешно. При положение, че ви е нужно да потърсите съвет, внимавайте с кого точно споделяте. Без да сте груби, бъдете директни в исканията си.
Вероятни са колебания в кръвното, контролирайте го.

Везни – 24.09 до 23.10
Много важни за вас ще са отношенията с колегите. Стойте твърдо на позициите си и не позволявайте да ви манипулират. Ако се налага, покажете, че няма да допуснете да бъдете използвани по никакъв начин. 
Стари заболявания могат да напомнят за себе си, ако се претоварите с физически труд или спортни занимания.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Денят ще ви изправи пред избор на две възможности. Най-добре ще е да не избирате точно днес. Дайте си време да обмислите на спокойствие това, което ви предлагат. Не заемайте ничия страна в служебен конфликт, още повече че биха могли да ви обвинят в неетичност.
Наложително е да обърнете повече внимание на здравето си. Подсилете имунната си система - яжте много плодове, вземете витамини.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Ако днес имате усещане, че не желаете да се виждате с определени хора, следвайте го. Много е вероятно да сте принудени да изтърпите нечие неприятно присъствие само защото сте решили да се правите на деликатни. Няма да успеете дълго с този театър. Изоставили сте някои от плановете си в бизнеса, но може би трябва да ги огледате пак.

Козирог – 22.12 до 20.01
Днес не пренебрегвайте нищо, а се опитвайте да търсите причините за един или друг развой на събитията. Бъдете самокритични, но не си вменявайте вина за всичко. Вечерта ще осъзнаете, че сте можели да намерите различен подход към някои ситуации.
Погрижете се за имунната си система, тъй като вече са налице признаци на пролетна умора.

Водолей – 21.01 до 19.02
Каквито и финансови планове да кроите днес, няма да ги осъществите. Ще се наложи да реагирате много бързо на някои ситуации по обяд и да помогнете на приятел. Помислете как да направите това, без да навредите на себе си. Най-сигурният начин е да говорите по-малко по въпроса.

Риби – 20.02 до 20.03
Денят ви ще е малко досаден, изпълнен с рутинни дейности. Възползвайте се от тази ситуация и си дайте възможност да отдъхнете. Макар че седмицата едва започва, не сте в добра кондиция. Помислете дали правилно разпределяте силите си.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68