Tyxo.bg counter
Кое цвете сте според зодията 4

Козирог – Пасифлора

Пасифлората притежава особена индивидуалност, както и представителите на знака Козирог. Целеустремени, упорити, надарени с много положителни качества, хората от тази зодия обичат да са винаги в центъра на вниманието и да изказват своето мнение, но почти никога не говорят за чувствата си. Не споделяйки какво ги измъчва, те често проявяват мнителност и се затварят в себе си. Спасяват се с много работа, която вършат прецизно. На тях със сигурност може да се разчита. Готови са да помагат на всеки, държат на думата си, но често са твърде консервативни и новостите ги плашат. Обикновено са много спестовни, материалните неща имат голяма стойност за тях и това често настройва околните негативно. Ако не им искате пари на заем, Козирозите могат да са отлични приятели, чиято помощ е безценна.

 

 

Водолей – Лале

Забелязали ли сте какво разнообразие от цветове се наблюдава при лалетата? Лалето е изящно, красиво и е удоволствие да го съзерцаваш. Така е с представителите на знака Водолей – наистина те притежават едно богатство от положителни качества. Те са интелигентни, дейни, честни и лоялни. Същевременно са твърде свободолюбиви и нестандартни. При тях думата „трябва“ рядко съществува, не защото са безотговорни, а защото обичат да вършат всичко по свой начин, да творят, да откриват новости. И колкото и странно да действат, крайният резултат е отличен. За тях е противопоказно бездействието – стават нервни, апатични, но бързо излизат от това си състояние и се устремяват към поредното си хрумване.

 

Риби – Момина сълза

Подобно на Момината сълза хората от зодия Риби се отличават със своята изящност, но и със своята много силно изразена чувствителност. Те са много интелигентни, лоялни, състрадателни, но и силно притеснителни. Изпадат в меланхолични настроения. Всяка несправедливост ги наранява. Отличителна тяхна черта е творческият им подход към всичко. Умеят както да виждат красотата, така и да я създават около себе си. Невинаги обаче имат нужната упоритост да осъществят творческите си намерения. Нужно е да възпитават у себе си борбеност и да контролират меланхоличните си пристъпи.

 

Овен, Телец, Близнаци

Рак, Лъв, Дева

Везни, Скорпион, Стрелец


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68