Tyxo.bg counter
Хороскоп - 14 февруари

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ще е значително напрегнат за вас и само силната ви воля и голямата работоспособност ще ви помогнат да се справите. Ще се натъкнете на неочаквани трудности в работата. Към това ще се добавят и пречки, създадени от колегите ви, които не са си свършили работата. Проявете голямо търпение и в края на деня ще си отдъхнете като победител.
Внимавайте да не общувате днес с хора, които кихат, кашлят и подсмърчат. Голяма е вероятността да се заразите,  не е сега моментът да боледувате. Хранете се с много плодове, можете да вземете имуностимулатори.

Телец – 21.04 до 21.05
Сряда ще е много добър ден за вас в делово отношение. Работата ще върви лесно, но по-важно е, че ръководители и колеги ще ви оценят по нов начин. Не става чудо, заслужили сте признание с работата и инициативите си в предишни дни. Възможно е този ден да е начало на положителни промени в кариерата ви. Някакви новини за далечни роднини ще бъдат тема на дълъг разговор  в семейството ви.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Днес можете да си помислите, че не ви върви, но просто вече сте изморени, макар и да е само средата на седмицата. Ако се налага да вземете някакво важно решение, обмислете внимателно нещата и не бързайте. В лоша кондиция сте, има опасност да сгрешите сериозно. На работното място работете само най-неотложното.
Не трябва да се напрягате, здравето ви е крехко в момента. По-важно е днес да се съхраните.

Рак – 22.06 до 22.07
Ако още от сутринта си спомните поговорката „Работата не е заек, че да избяга.”, ще изкарате по-лесно този ден. Трудно ще се съсредоточите на работното си място, а имате много задачи. Вършете само най-неотложното и това, от което зависи работата на колегите ви. Не бива да допускате напрежение по ваша вина. Не полагайте основи на нищо ново днес – нито в делови, нито в личен план. Успех ще бъде, ако не съсипете вече създадени контакти и запазите вече сътвореното. 

Лъв – 23.07 до 23.08
Денят ще е много ползотворен за вас. В бизнеса, на работното място, в личен план ще ви върви като по вода. Много хора ще разчитат днес на знанията и уменията ви, ще се наложи даже да сте арбитър при спорове. Водени от вас преговори ще са успешни, а вие ще имате значими финансови постъпления от тях. Днес сте някак омиротворени, което ще се отрази и на семейството. Очаква ви спокойна вечер. Не приемайте неканени гости, въпреки че и с това ще се справите.

Дева – 24.08 до 23.09
Тази сряда около вас ще цари известен безпорядък, защото много трудно ще се организирате. Не започвайте ту една, ту друга задача – има вероятност накрая да не доведете нищо до успешен край. Не общувайте с негативно обременени хора, за да не стигнете до апатични състояния. Важно е около вас да бъде по-ведра цялата обстановка.

Везни – 24.09 до 23.10
За вас денят ще е ползотворен в делово отношение. Ще съумеете да организирате нещата си така, че да свършите работата си и да ви остане време за приятелски срещи.  Много нови идеи ще се зародят именно днес. В дома си ще изпитате леко разочарование поради незаинтересованост на партньора към вашите проекти. Но вие сте този, който трябва да разпали интереса на любимия човек. Действайте.

Скорпион – 24.10 до 22.11
През целия ден ще ви липсва желание за работа, но поне неотложните задачи трябва да свършите. Наистина днес не е ден, в който трябва да се натоварвате с физическа и умствена дейност, но бездействието ще е още по-лошо за вас.  Не си позволявайте да откровеничите пред непознати - от това няма да излезе нищо добро за вас и ще се наложи да мобилизирате цялата си воля, за да поправите грешката си.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Днес не хабете излишно нерви да убеждавате някого в правотата си. Така са се стекли обстоятелствата, че вие ще трябва да вземете решение и да понесете цялата отговорност, произтичаща от него. Това естествено няма да ви изплаши, но пък защо трябва да давате обяснения на когото и да било, щом до този момент е бездействал и не е проявил загриженост за общата работа. Звучи егоистично, но ще се окаже полезна стратегия.

Козирог – 22.12 до 20.01
През този ден малко трудно ще се справяте с основните си задължения на работното място, но в края на деня все пак ще изпитате задоволство от работата си. придържайте се към познати методики на работа. Не е време за експерименти. Не започвайте нови финансови начинания днес и не сключвайте сделки.
Има опасност от колебания в кръвното налягане. Не яжте много солени храни днес. Пазете се и от вирусни инфекции.

Водолей – 21.01 до 19.02
Днес е възможно да вземате решения, които нито са правилни, нито са типични за вашия начин на действие. Прекалено сте изморени и изнервени. Не проявявайте свръхчувствителност по отношение на казани от колегите думи. Ако ви поканят на приятелски купон, отидете - ще се чувствате добре.
Намерете начин да поуспокоите нервите си.

Риби – 20.02 до 20.03
Днес няма да е лесен ден за вас. Възможни са конфликти на работното място, в които не бива да се включвате само за участие.Не ви ли засяга нещо, не се забърквайте. Не започвайте нови начинания, не подписвайте договори. Обърнете повече внимание на любимия си човек, а това ще ви донесе и нужното успокоение.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68