Tyxo.bg counter
Хороскоп - 15 февруари

Овен – 21.03 до 20.04
Този четвъртък може да бъде успешен за вас, ако се съобразявате пред кого говорите. Всяка излишна дума може да ви донесе неприятности и в служебен, и в личен план. Собственият ви език ще е най-големият ви враг днес. Няма да успеете да свършите много от планираните неща, защото ще ви липсва организираност. Опитайте се поне това, което правите, да е на висота.
Пазете се от травми на пръстите на ръцете.

Телец – 21.04 до 21.05
Целият ден ще сте в някакво странно настроение, нищо няма да ви боли, не сте уморени, а нямате да имате желание нито да работите, нито да стоите в дома си. Опитайте се да намерите решение с малко физически натоварвания или дълга разходка. Много внимавайте как се държите с близките си. Не се заяждайте, не бъдете саркастични. Те ще ви простят, но огорчението им ще е голямо.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Много хубави планови сте си подготвили за деня, но за жалост не всичко ще стане както го искате. Това не е повод за недоволство и не се опитвайте  да наложите волята си с агресия. Може да се окаже, че всичко ще е по-добре, ако съумеете да премълчите в някои моменти, макар че доста по-късно ще оцените това.

Рак – 22.06 до 22.07
Днес ще проявявате голямата си дееспособност постоянно. В някакъв емоционален подем сте, но има опасност да кажете излишни неща точно когато не трябва. Потърсете начин да бъдете максимално точни, в делови преговори или работа с финансови документи. Не се претоварвайте физически.

Лъв – 23.07 до 23.08
Денят не е подходящ да се натоварвате с много физическа работа, а умствената просто няма да ви върви. Ще трябва да се примирите с провала на някои свои планове. Овладейте яда си, не нагрубявайте хората около вас. Нищо няма да промените. Не пътувайте извън населеното място, в което живеете. Днес не вземайте пари назаем, защото всъщност не е наложително.

Дева – 24.08 до 23.09
Днешният ден за вас ще бъде значително лек, макар че много от заплануваните неща няма да се осъществят. Постарайте се да свършите най-неотложното, а за другото не съжалявайте. Склонни сте към размисли, но това ще е полезно с оглед на бъдещето ви.

Везни – 24.09 до 23.10
Ще е добре през днешния ден да не сте сами. Самотата ще ви настрои към песимистични размисли. Няма да се чувствате добре и на много шумни места. Ако имате добри приятели, които няма да ви обременяват с досадни разговори, бъдете с тях.

Скорпион – 24.10 до 22.11
През целия ден трудно ще сдържате нервите си. Внимавайте да не изгубите напълно контрол над емоциите си. Ще получите покана за сбирка, отклонете я категорично. Избягвайте да контактувате с хора, които явно лицемерничат. Не допускайте конфликт, ако се окажете в такава компания, още повече, че ще натоварите само себе си.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Енергията ви ще е значително силна, организаторските ви способности ще са на ниво. Ще се справите лесно с всичко, с което се захванете. Възможни са нови запознанства, но не приемайте хората на доверие. Възможно е днес около вас да се появят хора, които се домогват до вашето внимание с цел да се облагодетелстват. Бъдете категорични в отказа си.

Козирог – 22.12 до 20.01
Денят ще бъде значително спокоен за вас, но не сте настроени за сериозна работа. Все пак има неща, които няма кой да свърши вместо вас, а и отлагането им ще усложни живота ви през идващата седмица. Бъдете много стриктни по отношение на документация, спазвайте наредбите и законите.

Водолей – 21.01 до 19.02
Днес бъдете бдителни спрямо нови запознанства. Има вероятност да ви въвлекат в незаконни сделки или да ви измамят при по-голяма покупка. Всъщност не е добре през днешния ден да правите големи инвестиции в нищо. Не общувайте на 100% откровено с всеки, които ви подпитва уж от съпричастност към проблемите ви.

Риби – 20.02 до 20.03
Денят е много обещаващ по отношение на нови контакти и романтични преживявания. Колкото до работата, по-добре не се захващайте с нищо сериозно днес. Избягвайте всеки повод за пререкания, запазете доброто си настроение. Вечерта може да е отлично продължение на целия ден, ако излезете с приятели.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68