Tyxo.bg counter
Хороскоп - 16 февруари

Овен – 21.03 до 20.04
Денят може да ви поднесе доста интересни изненади. Не бързайте да приемате всичко като провал на плановете си. Реагирайте на ситуациите, без да изразявате недоволство. Само обмисляйте как точно да постъпите, защото сте малко импулсивни и е възможно да вземете погрешно решение. Вечерта е подходяща за среща със стари приятели, които дълго са отсъствали от страната. Не проявявайте любопитство и не разпитвайте за личните им проблеми. Бъдете по-деликатни.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес ще сте обзети от желание да действате: да работите, да творите, да правите покупки, да посетите роднини и приятели. Всичко това ще ви носи някаква радост. Само внимавайте да не коментирате пред всеки плановете си в бизнеса - да не се чудите после защо нещо се е провалило. Ще научите новина по отношение на близки хора, но не я разгласявайте, докато не бъде обявена официално. Ако вечерта се чувствате малко неразположени, не се самолекувайте с безконтролен прием на лекарства. Просто се наспете добре.

Близнаци – 22.05 до 21.06
За вас се очертава един добър ден, но внимавайте да не създадете излишно напрежение у партньора си, като го подценявате непрекъснато. Въодушевени сте, че можете да се справите с много неща сами, гледайте да не предизвикате съдбата с тази си самооценка. Денят е подходящ да пътувате, да творите.

Рак – 22.06 до 22.07
В днешния ден можете да се объркате в собствените си решения. Повишената ви емоционалност ви кара да си противоречите и да изумявате близките си с капризи. Най-добре ще бъде да не се заемате със сериозни дела и да намерите начин да се разтоварите. Трябва да си възвърнете душевното равновесие. Промяна в семейните планове може да ви разочарова, но нищо не зависи от вас.

Лъв – 23.07 до 23.08
Днес ще очаровате всички със способностите си да се шегувате и да ги забавлявате. Емоционалната ви енергия е много силна, имате желание да се веселите. Няма нищо лошо в това, стига да намерите точната мяра. Има опасност да не прецените някои от шегите си и се изложите на обществено място. Хората, занимаващи се с изкуство, ще бъдат в творчески подем.

Дева – 24.08 до 23.09
Денят може да ви донесе и радости, и разочарования. Всичко зависи от вашата нагласа и от намеренията ви. Успешни са пътуванията. Можете да изживеете задоволство и много приятни емоции с любимия човек. Не позволявайте да ви развалят плановете днес, за да не съжалявате после.

Везни – 24.09 до 23.10
В днешния ден ще имате достатъчно енергия за работа, но ще ви липсва желание за такава. Има вероятност да съжалявате, че не сте се мобилизирали и не сте свършили важни неща, които могат да променят живота ви в положителна посока. Не се занимавайте толкова да умувате по отношенията си с хората около вас. Не критикувайте другите, а потърсете грешки и у себе си.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Денят няма да е от най-приятните за вас, ако се отдадете само на работа. Внимавайте какво пред кого говорите. Много хора няма да възприемат разсъжденията ви, а други направо ще се обидят от думите ви. Няма смисъл да си печелите врагове.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Важното днес е да организирате нещата така, че в първата част на деня да свършите всичко значимо, следобеда да посветите на отдих и развлечения. Внимавайте да не пропуснете важна информация. Не я споделяйте с никого. Занимава ви мисълта за значително голяма покупка, но не е моментът за това. Проучете внимателно дали си струва да направите инвестицията. Здравето ви е в добро състояние, но си осигурявайте достатъчно време за сън. Има опасност от преумора на очите.

Козирог – 22.12 до 20.01
Днешният ден ще бъде малко напрегнат за вас в служебен и в личен план. Ще изпадате в различни състояния – от гняв до меланхолия. Не трябва да разрешавате на близки и приятели да ви влияят. Каквито и решения да трябва да вземете, направете го сами и то след спокоен размисъл. Не се доверявайте на хора, за които знаете, че обичат "сеира".

Водолей – 21.01 до 19.02
Денят ще ви донесе хубави преживявания. В добра кондиция сте, настроени сте позитивно. Хората на изкуството днес могат да се отдадат на творчество. Интересни хрумвания ще ги спохождат през целия ден. Не отминавайте нито едно запознанство днес, без да се заинтересувате повече от човека. Този ден може да ви донесе много важни контакти с оглед бъдещото ви кариерно развитие.

Риби – 20.02 до 20.03
Днес ще бъде в подем и физическата, и емоционалната ви енергия. Ще проявите невероятен усет за реакция към някои изненадващи промени в плановете ви. В края на деня ви очакват романтични преживявания и отново ще бъдете на висота. Новина, свързана с успешна реализация на ваш план, ще бъде „върхът на сладоледа” в  този хубав за вас ден. Само не я разгласявайте все още.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68