Tyxo.bg counter
Хороскоп - 17 февруари

Овен – 21.03 до 20.04
Денят е добър да планирате, но за реализацията на тези планове не може да се каже същото. Ще срещнете спънки от различен характер. Не се отказвайте и се опитайте да свършите максималното. Съботата ще благоприятна за задачи свързани с пътуване. В семейството може да се породи значително напрежение заради принципно противоположни гледища. Опитайте се да бъдете по-деликатни, но отстоявайте своето. Ако се почувствате отпаднали през деня, вземете бързо мерки. Има опасност от вирусни инфекции.

Телец – 21.04 до 21.05
През този ден ще сте много енергични, но късно вечерта ще почувствате невероятна умора. Ако пътувате през деня, ще свършите всичко, за което сте тръгнали. Не влизайте само в пререкания със служители на пътните служби. Не допускайте конфликт за пари в дома си. Ще си кажете много тежки думи с партньора и е възможно положението да се усложни.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Предварително сте решили днес да не се ядосвате за нищо, но няма да стане точно така. Дори се очертава тенденция да похабите много нерви заради педантизма на близък човек. Има обаче и друг вариант - правете се, че не чувате някои забележки и действайте както си знаете. Новина от близки, които са далеч от вас ще ви зарадва късно вечерта.

Рак – 22.06 до 22.07
Ако има възможност, не работете в екип през този ден. Така ще се предпазите от дребнави разправии, каквито никак няма да сте склонни да търпите. За вас е важно да не се обременявате с дреболии и да съхраните спокойствието си. Участие в спортни игри обаче ще ви се отрази добре и ще бъдете много доволни от себе си.

Лъв – 23.07 до 23.08
През деня ще продължи вчерашната ви енергичност. Отново ще имате успехи в работата, ще печелите симпатиите. Има опасност да ви прехвърлят чужди задачи, като ви виждат толкова добронамерени и отзивчиви, но на вас това няма да ви тежи. Пътуванията ще са успешни. Не се заглеждайте, докато шофирате, ако возите интимния си партньор. Това ще го изнерви и можете да си изпросите скандал, макар че за вас всичко днес е една шега.

Дева – 24.08 до 23.09
Не се инатете за всичко през този почивен ден, не налагайте на хората своето мнение. Изказвайте мнението си само ако сте на 100% прави и ако успехът на задачата зависи от това. Днес не е ден за промени, така че не правете покупки на мебели за дома, не сменяйте магазина, в който пазарувате редовно. Вечерта се отдайте на семейството си и прекарайте спокойна вечер.

Везни – 24.09 до 23.10
Днес ще бъдете прекалено емоционални, но ще е по-добре да се владеете. Вършете си работата отговорно и не си въобразявайте, че някои иска да ви навреди. Има вероятност да загубите голяма сума пари или да  ви измамят. В семейството ще имате спокойствие, ако си премълчите за някои неща, които определено ви дразнят само защото не сте ги измислили вие.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Денят за вас ще е значително спокоен, ако се въоръжите с търпение. Не реагирайте на некоректни подмятания и нездраво любопитство по отношение на личния ви живот.  Изненадващи предложения ще достигнат по неофициален път до вас, но не прибързвайте – изчакайте да получите повече информация. Романтичният ви живот е малко скучен и това в момента не ви тревожи, но няма да е лошо да помислите как да го разнообразите.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Денят няма да ви поднесе големи изненади. За повечето си задачи знаете предварително,  други сте си измислили сами. Така че  сте наясно какво и как да свършите. Не правете големи покупки. Има опасност да купите повредена стока, пазете касовите бележки. Не гладувайте в този ден.

Козирог
– 22.12 до 20.01
Денят ще е умерено натоварен за вас, но ваш близък ще се оплаква постоянно, че има много работа. Навярно от вас се очаква да предложите помощта си. Не е желателно да се преуморявате, като поемате чужди задачи. Изпълнявайте само своите задължения, още повече, че не сте в отлична кондиция.

Водолей – 21.01 до 19.02
Задоволете се днес да изпълнявате само най-важните си задължения. Не е ден за инициативи. Не се натоварвайте да водите битки и да доказвате правотата си, времето ще я докаже. Пазете се от финансови измами. Ако направите голяма покупка, задължително съхранете касовата бележка.

Риби – 20.02 до 20.03
Някаква носталгия ще ви завладее от сутринта, но постепенно ще се увлечете от задачите си за деня и ще забравите потискащите мисли. Нямате поводи за лошо настроение. Може би умората ви е малко по-голяма, но от вас зависи как да планирате деня си така, че да си починете и да изкарате приятно.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68