Tyxo.bg counter
Овен - хороскоп за март 2018

За вас, представители на зодия Овен, месец март на 2018 година няма да е от най-лесните периоди през годината. Всичко ще върви по-бавно, но това не значи, че ще търпите постоянно неуспехи. Напротив, ще имате възможност да покажете организаторските си способности, волята си, уменията да постигате целта, която сте си набелязали. Много от колегите ви и близките ще търсят вашите съвети, особено ако изпаднат в критична ситуация. Повече трудности ще възникнат в отношенията ви с вашите началници, но и вие трябва да разберете, че има неща, които просто трябва да се направят. Вслушвайте се и в аргументите на другите хора, с които работите.

 


За хората с частен бизнес първата половина на месеца ще е благоприятна за сключване на нови договори, но не се поддавайте на авантюристичния си дух. Залагайте само на сигурни неща и не се опитвайте да изиграете партньорите си. Такъв подход ще ви донесе само загуби. Не се хвалете пред никого с бъдещите си планове, поне до момента, в който реализацията им е сигурна.
Финансовото ви положение през месеца ще е стабилно, но няма да ви позволи да правите едри покупки или да инвестирате значителни суми. Не рискувайте и не харчете пари за излишни неща.
В третата декада на месеца ще се занимавате повече със семейни дела. Предстоят ви сериозни решения във връзка с общи имоти, а не са изключени и остри стълкновения с роднини.
Времето не е подходящо за създаване на сериозни романтични връзки, а ако имате постоянен партньор, бъдете бдителни и не допускайте той да решава вместо вас важни семейни въпроси, особено ако сте на коренно противоположни мнения. Не е нужно да се влиза в конфликт, но нека позициите на всеки да бъдат ясно заявени дори с цената на мъчителен и напрегнат разговор, който не бива да отлагате във времето. Колкото по-ясно е всичко, толкова по-спокойни ще са отношенията ви.
Бъдете бдителни към здравето си, особено ако имате проблеми с дихателните пътища и колебания в нивата на кръвното налягане.

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68