Tyxo.bg counter
Телец - хороскоп за март 2018

Представители на зодия Телец, очаква ви един много успешен месец март, през който ще можете да покажете на всички своя чар, умението си да общувате и не на последно място, да печелите от всяка ситуация. Ще ви съпътстват приятни моменти както на работното място, така и в дома ви сред близки и приятели. Известно е, че сте спонтанни хора, с бързи реакции, но това може да ви донесе и някои негативи, ако не сте достатъчно внимателни. Дори когато изразявате радостта си, все пак се съобразявайте къде сте и с кого.
В делови план ще ви се отдаде възможност да покажете най-доброто от себе си – бърза мисъл, находчивост, голяма работоспособност.

И всичко това ще ви доставя удоволствие, няма да усещате умора, макар че всъщност ще бъдете много ангажирани с различни по своята същност дела. Лесно ще ви се отдават преговори с нови партньори, сключване на печеливши сделки. Ще бъдете много убедителни при доказване на своята правота. И все пак не изпадайте в еуфорни състояния и не си мислете, че светът е създаден, за да блеснете със своя чар. Проверявайте информацията, която ви подават ваши подчинени или колеги, за да не се наложи да влагате двойно повече усилия за поправяне на грешки. Успехът не бива да ви главозамайва по никакъв повод.
Активната ви работа през месеца няма да остане невъзнаградена и след 22-ри можете да очаквате значителни парични приходи, а ако сте служител – ново предложение за по-висока позиция.
В сферата на любовта ви очакват хармонични и нежни отношения с любимия човек. Той също ще долавя вашето обаяние постоянно, а за вас остава да поддържате любовта с галантност и интересни хрумвания за развлечение. Едно пътуване за няколко дни ще се превърне в незабравимо приключение и за двама ви. Тъй като през месеца няма да имате финансови затруднения, можете да си позволите малко повече лукс. Поглезете себе си и любимия човек без притеснение.
Независимо от силния ви енергиен потенциал, или може би точно заради него, защото е възможно да забравите, че трябва да пазите здравето си, бъдете внимателни, ако усетите болки в гърлото и най-вече в гърдите.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68