Tyxo.bg counter
Хороскоп - 18 февруари

Овен – 21.03 до 20.04
Бъдете много позитивни днес. Занимавайте се повече с рутинните семейни задължения и намерете начин да отделите няколко часа за собствените си интереси. Не се захващайте с никаква служебна работа. Необходимо ви е пълноценно разтоварване. Приятни моменти можете да изкарате, ако посетите зоопарк - общуването с животни ще ви е приятно.

Телец – 21.04 до 21.05
Настроенията ви през целия ден ще се променят. Би трябвало да държите под контрол емоциите си и да не натоварвате всички с капризите си. Добре ще бъде да потърсите уединение сред природата поне за няколко часа. Помислете дали не сте пропуснали да подготвите за понеделник важен служебен документ и макар че неделята е ден за почивка, попълнете подобен пропуск.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Бъдете по-уравновесени днес и не драматизирайте някои ситуации, които нито са насочени към вас, нито са неразрешими. В един момент се замислете дали си струва да сте толкова взискателни към близките си и дали просто не се опитвате да наложите своето мнение, ей така - на инат. Погрижете се да сте повече на чист въздух, особено ако имате затруднения с дихателните органи. Не е желателно да стоите в задимени помещения, нито в такива, където въздухът е много сух.

Рак – 22.06 до 22.07
Денят е добър за творчески дейности и бихте могли да работите активно и да се забавлявате. Дайте воля на фантазията си и заедно с близките си хора променете нещо в градината, в дома си или измислете по-нестандартни начини за развлечение. Скуката не бива да е около вас днес.

Лъв – 23.07 до 23.08
Днес ще имате доста неприятни изживявания поради провал на плановете ви, но трябва да се мобилизирате и да понесете със спокойствие всичко.  Застрашена е нервната ви система - починете си, разходете се на чист въздух - трябва да възвърнете емоционалното си равновесие.

Дева – 24.08 до 23.09
Макар и неделята да е ден за почивка, вие ще сте много активни и през целия ден ще работите в домашна обстановка. Не показвайте нервност пред близките си, те не са виновни за нищо. Ако покажете, че имате нужда от помощ, можете да разчитате на разбиране от тяхна страна.

Везни – 24.09 до 23.10
Бъдете по-смели през този ден и ако сте планирали някакво интересно мероприятие, направете всичко възможно да го осъществите. Не се колебайте, ако някой се опитва да ви отклони от целта ви. Вярвайте на интуицията си. Пазете се от травми при работа с режещи предмети.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Бъдете позитивно настроени днес и не се занимавайте с еднообразни дейности. Разнообразието ще ви даде възможност да редувате различни по своята натовареност задачи, а това е важно в момента. Не трябва да допускате нито физическо претоварване, нито досада по отношение на умствените си занимания.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Макар и денят да е почивен, на вас ще ви се наложи да работите. Бъдете дейни и бързо се справете със задачите си, ако искате част от деня да посветите на близките си. Отдавна отлагате някои малки размествания в дома си - можете успешно да ги направите днес.

Козирог – 22.12 до 20.01
Днес не се конфронтирайте с никого. Помагайте на всеки от близките ви, който се нуждае от това. Ще се чувствате доволни и щастливи, ако усетите, че хората са ви благодарни за вниманието.

Водолей – 21.01 до 19.02
Днес се отдайте на пълна почивка, което не значи мързелуване. Идете на разходка, четете, гледайте любимите си предавания. Така ще останете с чувството, че сте посветили целия ден на себе си, а това ви е нужно в момента.

Риби – 20.02 до 20.03
Ще преосмислите през този ден отношението си с някои съседи или приятели, но не се поддавайте на гневни изблици. Малко сте изнервени вие самите и и е много вероятно да проявите прекалена чувствителност по съвсем дребни поводи. Добре ще е да бъдете няколко часа сред природата и просто да й се радвате.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68