Tyxo.bg counter
Хороскоп - 19 февруари

Овен – 21.03 до 20.04
В този понеделник ще бъдете с много силна енергия. Можете да си позволите сериозни умствени и физически натоварвания, без да се притеснявате от изтощение. Не пилейте нито минута от деня и тази ваша работоспособност ще ви се отплати. Можете да изкарате и значителни финансови приходи с допълнителна работа.
В интимния ви живот също ще има подем, така че не пренебрегвайте малките жестове на внимание към партньора си.

Телец – 21.04 до 21.05
Този ден за вас ще бъде значително благодатен, но повече полза ще ви донесат разговорите, които ще проведете. Много нова информация ще достигне до вас, внимателно я обмислете и анализирайте. Подходящи за делови срещи ще са следобедните часове, докато до обяд ще е по-добре да контактувате с  колегите си и да обсъдите различни варианти за предстоящо важно начинание. Очертава се дълго пътуване след работа, което няма да ви е неприятно, но избягвайте задръстванията и спречкванията с други шофьори.

Близнаци – 22.05 до 21.06
За вас денят е подготвил няколко предизвикателства. Ще трябва да докажете безапелационно авторитета си в службата, но не бъдете арогантни и демонстративни. Колкото и да ви е трудно, овладейте се и покажете, че плувате в свои води. През целия ден ще трябва да се преборвате с желанието си да поставите някого на мястото му. Това би могло да ви спечели врагове.
Ще усещате през целия ден странни болки в ставите, но не се притеснявайте, всичко ще отмине до вечерта.

Рак – 22.06 до 22.07
Днес ще имате значително напрегнат ден. Няма да сте обременени с особени проблеми на работното място, всичко ще си върви в нормалния ритъм, но вие ще изпитвате постоянна нервност. Задълженията ви не са повече отколкото в друг ден, така че помислете какво ви напряга още в първия ден от седмицата.
Погрижете се вечерта да зарадвате с мил жест любимия човек, а той ще ви възнагради с много нежност.

Лъв – 23.07 до 23.08
Денят за вас се очертава като много ползотворен, но и много напрегнат. Има опасност да стигнете до свръхголяма умора и нервност. Особено внимателни бъдете, ако трябва да се изкажете публично на събрание или пред по-голяма аудитория.  Ако се успеете да се овладеете и да не бъдете груби, всички ще оценят уменията ви да бъдете точни и едновременно с това дипломатични.

Дева – 24.08 до 23.09
През целия ден ще се появяват нови задачи, които не сте планирали. Направете точен разчет на времето си и почнете от най-важните и неотложни, а второстепенните могат да почакат. Не позволявайте да ви притискат или  изнудват да пренаредите плановете си за деня. Това ще ви донесе безпокойство.

Везни – 24.09 до 23.10
Дори да не ви се работи много днес, ще трябва да се съсредоточите и да свършите много неща. Задачите ви не са малко, а някой не търпят отлагане.  Особено важно е в днешния ден да доведете докрай задачи, от които зависи финансовото ви благополучие. И без това сте притиснати финансово от някои обстоятелства в момента.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Много задачи сте планирали днес и повечето ще успеете да свършите, но ще се почувствате изключително изморени. Ако ви поискат съвети по служебни въпроси, по-добре ще е да си замълчите. Нямате нужната информация. Когато я получите и я осмислите добре, тогава си кажете мнението. Към близките бъдете по-внимателни. Те се чувстват засегнати от постоянната ви ангажираност със служебни проблеми.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Понеделникът ще бъде доста напрегнат за вас, що се касае до служебните ви задължения. Предстоят важни разговори, подписване на договори, вземане на решения. Вашето участие е неизбежно, а и много хора разчитат на вашата компетентност. Вечерта не закъснявайте след работа – семейството има нужда да обсъдите важен проблем.

Козирог – 22.12 до 20.01
През днешния ден трябва да владеете нервите си много отговорно. Колкото и да са сложни задачите, които трябва да изпълните, е нужно да ги доведете до успешен край. Те са важни за бъдещето ви. Не нагрубявайте колегите си, те дават всичко от себе си. Не проявявайте крайна взискателност, а помогнете с каквото можете.

Водолей – 21.01 до 19.02
В този понеделник ще бъдете лениви и разсеяни, ще отдавате предпочитания на разговори с колеги вместо на задълженията си. Бъдете нащрек да не разберат за бездействието ви началниците, можете да се окажете с наказание и то в парични знаци. Все пак седмицата току-що започва и няма да е добре да се затлачат задачите по ваша вина.

Риби – 20.02 до 20.03
Денят ще бъде изпълнен с активна дейност на работното място. Няма да ви липсват и интересни и полезни контакти, нова информация, а и поводи за размисъл. Не обръщайте внимание на злобни коментари по повод на ваши нови идеи и не се отказвайте от намеренията
Ако имате болки в гърдите и гърлото, потърсете лекарска помощ.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68