Tyxo.bg counter
Близнаци - хороскоп за март 2018

Близнаци, през месец март на 2018 година ще трябва да позабравите своите амбиции за лесни печалби или бързо издигане в кариерата. За вас ще бъде много по-важно да укрепите позициите си на работното място, а в бизнеса целта ви трябва да е да не губите постигнатото. Не си поставяйте цели, които вместо да ви изведат до мечтани висоти, могат да сринат извоюваното до този момент. Това не означава да бездействате. Напротив, трябва да сте много дейни и целенасочени, но тези усилия да са в правилната посока. Не се осланяйте на минали постижения, но ги пазете и утвърждавайте, особено ако работите в сферата на политиката, образованието, науката.


Не се препоръчва никакъв авантюризъм в деловата сфера. Не започвайте нови проекти през март, тъй като няма да се справите с новите задължения. Имайте предвид, че постоянно ще чувствате недостиг на финансови средства, а заеми не би трябвало да вземате точно в този момент. Има дори опасност да провалите сключен договор, ако не разпределяте правилно парите си.
Нужно е да отделите повече внимание на по-възрастните си роднини. Това ще го изискват обстоятелствата и за вас ще бъде едно твърде значително натоварване. Не мърморете постоянно, а се опитайте да помогнете, с каквото можете. В отношенията ви с постоянния партньор могат да възникнат големи недоразумения по повод ремонтни дейности и то защото вие искате всичко да става по ваши решения. Ако стигнете до компромисни варианти, ще си спестите едно значително напрежение.
В сферата на любовта периодът е по-благоприятен за самотните Близнаци. Дори нищо по-сериозно да не се случи, едно ново запознанство ще бъде повод за приятни емоции и разтоварване през месеца, който няма да е много лесен за представителите на зодията, просто защото те самите ще бъдат постоянно изнервени и напрегнати.
Тази напрегнатост ще се отрази и на здравословното ви състояние. Постоянно ще усещате странни болки, умора, но не посягайте към медикаменти. Излезте от затворения свят на офиса и дома си. Разходките на чист въздух ще са най-доброто лекарство във вашия случай, но се пазете от простуда задължително.

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68