Tyxo.bg counter
Рак - хороскоп за март 2018

 

За вас, представители на зодия Рак, март ще бъде един много интересен месец, но е наложително да контролирате много строго емоциите си. Дори да претърпите някои незначителни неуспехи, не бива да изпадате в самосъжаление, да тъгувате дълго, а бързо се отърсете от негативните преживявания и давайте смело напред.
На деловия фронт няма да ви е много лесно, защото обстоятелствата ще наложат да работите с хора, които ви дразнят с поведението си. Много вероятно е да поемете неприсъщи за вас задачи, а това ще ви натоварва допълнително. От друга страна ще имате и възможност да се занимавате с интересни за вас неща, да развивате своите идеи и проекти. Постъпете мъдро – не пропускайте най-важното, стремете се да си намерите добри помощници, а и вече казахме – не преживявайте много, много някои неудачи.

Ако работите постоянно с пари, водете си много точни сметки, преглеждайте всеки документ лично.
При положение, че сте хора на изкуството, не се вслушвайте прекалено в критиците. Ръководете се от своите разбирания и от мнението на позитивно настроени хора.
През месеца трябва да бъдете внимателни в любовните си връзки. Много е вероятно някои да злоупотреби с вашите чувства и при голямата ви чувствителност през този период да изживеете една истинска драма. Не се поддавайте на ласкателства, предварително проверете човека, който много активно ви ухажва. Не проявявайте излишна сантименталност и ако човек, с когото вече сте се разделили, се опитва да се върне при вас.
Тези, които имат постоянен партньор, не е лошо да премълчават за някои свои съмнения по отношение на неговите чувства. Подобна мнителност може да доведе до значителен конфликт.
Здравето ви ще е добро състояние, ако не си позволявате да прекалявате с алкохол и ако си осигурите достатъчно сън. В противен случай ще усложните положението си, защото и без това нервната ви система ще бъде твърде чувствителна. 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68